Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultimul transfer al Stelei s-a adaptat imediat la fotbalul românesc. I-a înjurat în faţa camerelor pe cei de la Rapid

VIDEO | Ultimul transfer al Stelei s-a adaptat imediat la fotbalul românesc. I-a înjurat în faţa camerelor pe cei de la Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Abdou Kasse Camara s-a adaptat foarte repede la fotbalul românesc. Noul atacant al lui CSA Steaua a învăţat să-i înjure pe rivalii de la Rapid. Camara a fost titular în victoria cu 9-0 în faţa lui Venus şi a marcat de două ori.

Steaua a reuşit să transfere şi un jucător străin în fereastra din iarnă. Zielele trecut, clubul Armatei a anunţat că Abdou Kasse Camara a semnat cu echipa antrenată de Ion Ion. Jucătorul senegalez fusese testat în cantonamentele din iarnă şi a dat satisfacţie. În vârstă de 21 de ani, Camara a mai jucat la Brescia, Ghedi Calcio, Anzio şi Rivoli - liga a cincea din Italia.

Camara a fost titular cu Venus - în prima etapă din acest an şi n-a dezamăgit. A marcat de două ori şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. La final, a fost rugat să strige ”Forza Steaua”, s-a conformat, dar a scăpat şi o înjurătura la adresa Rapidului - la sugestia unui suporter.



Camara spune că se simte excelent la Steaua şi se declară mulţumit de alegerea pe care a făcut-o: ”Mă simt foarte bine, am visat să joc aici. La primul meci am dat două goluri şi sunt foarte fericit. Fanii sunt extraordinari, îmi place că vin foarte mulţi la meci”.
 

Afla mai multe despre: csa steauasteaua,  

viewscnt
Articole similare