Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultraşii Craiovei, alături de medici în lupta cu epidemia de coronavirus: "Nu sunteţi singuri, nu daţi înapoi!"

VIDEO | Ultraşii Craiovei, alături de medici în lupta cu epidemia de coronavirus: "Nu sunteţi singuri, nu daţi înapoi!"
Comentarii

Ultraşii echipei din Liga a III-a, Universitatea Craiova, au făcut spectacol, duminică seara, când au mers la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de medicii care se luptă în aceste zile cu epidemia de coronavirus care a lovit România.

"Nu sunteţi singuri, nu daţi înapoi! Peluza Sud alături de voi!" , a fost mesajul arătat de fanii echipei U Craiova pentru medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş".

Doctorii în lupta cu epidemia de coronavirus

Alte 19 cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, numărul total ajungând la 158.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Astfel, au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj-Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 de ani, sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, două dintre ele în Austria şi Germania.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienţilor este bună.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.008 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare