Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ULUITOR | Un jurnalist spaniol, fan al Barcelonei a făcut scandal în platoul unei emisiuni după umilinţa echipei lui Messi

VIDEO ULUITOR | Un jurnalist spaniol, fan al Barcelonei a făcut scandal în platoul unei emisiuni după umilinţa echipei lui Messi

FC Barcelona

Comentarii

Emisiunea El Chirniguito a analizat imediat după Liverpool - Barcelona, manşa retur a semifinalelor Champions League care a dus formaţia lui Jurgen Klopp în finala de la Madrid.

După 3-0 în meciul tur, catalanii au fost eliminaţi în urma golurilor marcate de Origi (2) şi Wijnaldum (2). Spectacolul total oferit de fotbalul din Liga Campionilor nu le-a picat bine tuturor. Jurnaliştii apropiaţi de FC Barcelona şi invitaţi în emisiunea moderată de Josep Pedrerol au fost lipsiţi de reacţie şi nu şi-au putut explica eliminarea echipei lui Ernesto Valverde.

Controversatul Cristobal Soria a fost însă cel mai agitat dintre ei. Acesta s-a ridicat de pe scaun şi a avut un monolog de câteva minute în care a pus la zid o parte dintre jucătorii catalani, precum şi atitudinea acestora după meciul tur: ”E lipsă de caracter. N-a fost problemă de atitudine, ci de caracter şi concentrare. Nu ai pe nimeni pe banca de rezerve...ce e asta? Acum mai aşteptăm un an sau ce facem? Vreau să văd nervi, supărare, sânge în ochi. Priviţi-vă în oglindă în vestiare şi spuneţi-vă adevărul băieţi! N-aţi avut atitudine de echipă mare! Nu-mi vine să cred Valverde, nu-mi vine să cred!!” a izbucnit Cristobal Soria.

 

 

Născut în Sevilla, Soria este un suporter declarat al formaţiei locale, FC Sevilla, dar şi al celor de la FC Barcelona. Ca jurnalist el a lucrat în presa catalană pentru celebrul cotidian, El Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: champions leaguebarcelonacristobal soria 

viewscnt
Articole similare