Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Umilinţă pentru AC Milan! "Diavolii'' au fost "distruşi" de Atalanta, scor 5-0. "Serie B, Serie B, Serie B"

VIDEO | Umilinţă pentru AC Milan! "Diavolii'' au fost "distruşi" de Atalanta, scor 5-0. "Serie B, Serie B, Serie B"
Comentarii

Atalanta îşi continuă forma bună din campionat, iar în etapa cu numărul 17 din Serie A a învins-o pe AC Milan cu 5-0. Echipa lui Stefano Pioli a încheiat anul cum nu se poate mai rău, iar italianul este în pericol de a fi dat afară.

Atalanta - AC Milan 5-0

Meciul de pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia a început cum nu se poate mai rău pentru AC Milan, care s-a văzut condusă încă din minutul 10, în urma golului înscris de Gomez, din pasa lui Ilicic. 

De altfel, atacantul sloven a fost omul meciului pentru gazde, după ce a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată. 

Milan a sperat până după pauză că poate scoate un rezultat bun la Bergamo, dar Atalanta a mai lovit încă o dată. Pasalic a făcut 2-0, după o fază în care a deviat şutul lui Gosens, în minutul 61. 

Două minute mai târziu, gazdele au lovit încă o dată. Scăpaţi pe un contraatac, Pasalic şi Ilicic au combinat până în careul advers, iar atacantul a fost cel care a întors un adversar şi a tras la colţul lung pentru 3-0. De altfel, a fost şi momentul în care fanii gazdelor şi-au umilit adversarii: "Serie B, Serie B, Serie B", au strigat suporterii. 

Ilicic nu s-a oprit aici şi a marcat din nou în minutul 72, iar Muriel a profitat de gafa făcută de Donnarumma şi a stabilit scorul final: 5-0 pentru Atalanta!

În urma acestui rezultat, Atalanta a urcat pe locul patru în Serie A, cu 31 de puncte, iar AC Milan se află pe 10, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: serie bac milanatalantaatalanta ac milan 

viewscnt
Articole similare