Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Umilinţă pentru LeBron şi Cavaliers! Vicecampioana din NBA a fost spulberată în New Orleans. Aici ai toate rezultatele

VIDEO Umilinţă pentru LeBron şi Cavaliers! Vicecampioana din  NBA a fost spulberată în New Orleans. Aici ai toate rezultatelegalerie foto

NBA

Comentarii

Cleveland Cavaliers, vicecampioana din NBA, a fost învinsă categoric în deplasare de New Orleans Pelicans, scor 123-101. LeBron James s-a aflat pe parchet doar 30 de minute, iar acest lucru s-a simţit imediat.

"Regele" a încheiat partida cu cifre bune: 18 puncte, 8 assist-uri şi 3 recuperări, şase din totalul celor 11 aruncări ale sale atingându-şi ţinta. Şi Kevin Love s-a descurcat excelent, cu 26 de puncte şi 11 recuperări. 

Din tabăra gazdelor, DeMarcus Cousins, despre care se vorbeşte că ar putea sosi în Cleveland la iarnă, a terminat meciul cu un triple-double de senzaţie: 29 de puncte, 12 recuperări şi 10 assist-uri.

În urma acestui rezultat, Cleveland şi New Orleans au linii de clasament identice, fiecare înregistrând câte trei victorii şi câte trei înfrângeri. 

Tot aseară, OKC a câştigat clar în Chicago, Westbrook amintind de performanţele din stagiunea precedentă şi încheind partida cu un triple double: 12 puncte, 13 recuperări şi 13 assist-uri.

În alte meciuri, Boston s-a impus în Miami, iar Rockets au pierdut clar în Memphis. Iată mai jos rezultatele complete din NBA!

Afla mai multe despre: cleveland cavaliersnew orleanslebron jamesnba 

viewscnt
Articole similare