Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un antrenor din Liga I sare în apărarea CFR-ului, după victoria de la Rennes: "Peste ani, contează doar calificarea, nu evoluţia"

VIDEO | Un antrenor din Liga I sare în apărarea CFR-ului, după victoria de la Rennes: "Peste ani, contează doar calificarea, nu evoluţia"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut o victorie extrem de importantă în Europa League, iar acum se pregăteşte pentru meciul din Liga I cu Poli Iaşi. Partida va fi luni, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

Campioana României s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Rennes şi a obţinut a doua victorie în grupa E a Europa League. În ciuda victoriei, clujenii au fost contestaţi pentru evoluţia lor din Franţa, după ce echipa gazdă a jucat în dublă inferioritate numerică.

"Sincer, pentru imaginea României este important că am câştigat. Nu ştiu câţi probabil au văzut meciul, dar am câştigat, 3 puncte erau foarte importante, iar CFR e acum la un pas de calificare ceea ce înseamnă foarte mult pentru fotbalul românesc.

Contează pentru imaginea de peste ani, nu o să îşi mai aducă nimeni aminte că nu au putut să mai dea golul 2 deşi jucau în superioritate numerică, ci o să îşi aducă aminte că CFR a bătut la Rennes şi s-a calificat în primăvara europeană. Cred că ar trebui să mai câştige un meci ca să fie 100% acolo" , a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: cfr clujiasi 

viewscnt
Articole similare