Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un club din Liga 1 transmite un mesaj de încurajare medicilor din prima linie care luptă împotriva COVID-19. "# Respect, Eroilor"

VIDEO | Un club din Liga 1 transmite un mesaj de încurajare medicilor din prima linie care luptă împotriva COVID-19. "# Respect, Eroilor"

Fotbal

Comentarii

Jucătorii echipei de fotbal FC Hermannstadt au transmis, luni, prin intermediul unui site de socializare, un mesaj de susţinere a medicilor şi personalului medical care luptă în această perioadă în spitale pentru combaterea COVID-19.

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

"Uniţi într-o singură voce! Jucătorii FCH vin de pe 3 continente diferite şi 10 ţări, dar fotbalul se exprimă acum prin respect! Mesajul nostru într-o săptămână importantă se traduce prin respect şi înţelepciune. Oameni buni, respectând recomandările specialiştilor şi autorităţilor nu vom intra în prelungiri cu acest coronavirus. Se cuvine să ne gândim (mai ales!) la medicii din linia I, cei care luptă cu acest COVID-19. Aceşti eroi merită să-i tratăm cu respect (pur şi simplu) stând în casă", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării sibiene.

Mesajul este însoţit şi de un clip video în care jucătorii Ousmane Vieira, Srgian Luchin, Ionuţ Petrescu, Alin Dobrosavlevici, Daniel Tătar şi Lucian Buzan îşi exprimă aprecierea faţă de medici.

"Voi, toţi medicii, chiar sunteţi eroi. Sunteţi eroii noştri şi ai întregii lumi. Voi, medicii şi personalul medical din linia întâi, aveţi tot respectul nostru. Aveţi toată aprecierea şi respectul nostru. Aveţi aplauzele noastre", spun jucătorii, aplaudându-i la final pe medici.

 

 

Security Check Required

null

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare