Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Un comentator arab, reacţie genială când camerele s-au mutat pe rusoaica din imagine :)

VIDEO | Un comentator arab, reacţie genială când camerele s-au mutat pe rusoaica din imagine :)galerie foto

EURO 2020

Comentarii

Un comentator arab a început să cânte când pe transmisiunea meciului Belgia - Rusia (scor 0-3) camera a insistat pe o rusoaică îmbrăcată sexy, aflată pe stadion împreună cu o prietenă.

O imagine surprinsă în urmă cu două săptămâni, la meciul dintre Belgia şi Rusia, a devenit între timp virală. Pe filmare a fost prinsă o tânără din Rusia, care a venit pe stadion îmbrăcată mult prea sexy.

Însă ceea ce a asigurat cu adevăratul deliciul acestor imagini este reacţia unui comentator arab atunci când o cameră a insistat să o surprindă pe tânăra rusoaică.

Un comentator arab, reacţie genială când camerele au surprins-o pe rusoaica din imagine

Belgia - Rusia a fost prima partidă jucată de ruşi în grupele EURO 2020, pe 12 iunie 2021. Meciul s-a desfăşurat la Sankt Petersburg, însă ruşi n-au fost prea fericiţi. Belgia s-a impus cu un categoric 3-0 prin golurile maracte de Lukaku (10, 88) şi Meunier (34).

Totuşi, acea partidă i-a bucurat pe mulţi dintre suporterii ruşi şi nu numai. În tribune s-a aflat şi Vika Lubimovaia, o tânără vedetă din Rusia, care şi-a ales pentru acest meci un ”echipament” special. Prezenţa ai a fost remarcată şi de unul dintre cameramanii delegaţi la acest meci.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VIKA LUBIMOVAIA!

Acesta a insistat pe tânăra Vika Lubimovaia şi imaginile au devenit între timp virale. Amuzantă a fost reacţia unui comentator arab, care a început să cânte când s-a trezit în direct cu aceste cadre.

Vika Lubimovaia, fotomodel în Rusia, este cea care a postat aceste imagini pe contul său de Instagram: ”Ei bine, las aici cel mai bun moment al meu, ca suvenir”, s-a amuzat aceasta.

Când nu merge pe stadioane, Vika lucrează intens la cariera sa de model şi ea deţine şi un magazin de haine, în Krasnodar, pe care-l promovează pe reţelele de socializare. De altfel, ea este cea care pozează şi în rol de model pentru afacerea pe care o deţine. Acum, odată cu aceste imagini, probabil că afacerile ei se vor bucura de mult mai mult succes.

viewscnt
Articole similare