Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un comentator sportiv german îşi ocupă timpul comentând ce vede pe fereastră pe timp de pandemie

VIDEO | Un comentator sportiv german îşi ocupă timpul comentând ce vede pe fereastră pe timp de pandemie

Diverse

Comentarii

Pandemia de coronavirus a oprit mai toate competiţiile sportive, iar comentatorii sportivi încearcă să-şi ocupe timpul cu diverse activităţi. Este şi cazul lui Robby Hunke, un comentator sportiv german de la televiziunea publică ARD. Acesta îşi amuză fanii oferind comentarii în direct despre ceea ce vede pe fereastră, în intersecţia din faţa locuinţei sale.

Hunke locuieşte în Koln, are 36 de ani şi se pricepe să improvizeze. Comentariile sale sunt pe placul celor de pe reţelele de socializare, iar sute de mii de oamenii le urmăresc cu amuzament.

„Un ciclist, fără nicio presiune asupra lui… ce face? Trece, pur şi simplu, în utimii 30 de metri ai străzii Neusser, şi nimeni nu vine să-l preseze. E incredibil, ce acţiune frumoasă”, exclamă Hunke pe un ton destul de entuziast.

Comentatorul german improvizează în funcţie de situaţie, iar cea mai banală scenă este transformată într-o acţiune spectaculoasă: „Iată un pieton… continuă să avanseze, dar oare ce va face? Şi… traversează, traversează şi s-a mişcat bine pentru că a prins verde”, exclamă Hunke.

Pentru că ideea sa a prins, comentatorul german şi-a propus să continue pentru a-şi fideliza urmăritorii pe reţelele de socializare. El a promis că va comenta şi alte ipostaze, precum sesiunea de machiaj a soţiei sale sau sesiunea de cumpărături.

Iată mai jos unul dintre materialele publicate de comentatorul german, care include pasajele amintite mai sus.

Afla mai multe despre: comentator sportivcoronavirus 

viewscnt
Articole similare