Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un criminal şi un condamnat pentru furt l-au învins pe Ronaldinho la fotbal-volei! Cum arată brazilianul după o lună în spatele gratiilor

VIDEO | Un criminal şi un condamnat pentru furt l-au învins pe Ronaldinho la fotbal-volei! Cum arată brazilianul după o lună în spatele gratiilor
Comentarii

Ronaldinho (40 de ani), fostul mare fotbalist al Barcelonei, nu trece prin cele mai fericite clipe ale vieţii. Brazilianul se află în închisoare, dar încearcă să uite că se află în spatele gratiilor făcând ce ştie să facă mai bine: joacă fotbal cu ceilalţi deţinuţi.

Aflat de aproape o lună într-o închisoare din Paraguay, după ce a fost acuzat că a intrat în ţară cu paşaport fals, alături de fratele său, Ronaldinho încearcă să uite de gratii şi să-şi facă o viaţă cât mai uşoară până când va reuşi să iasă din puşcărie. În spatele gratiilor, Dinho joacă tot ce se poate juca cu mingea: fotbal, volei cu piciorul şi fotbal-tenis. Conform publicaţiei ABC, citată de Sport, o pereche formată dintr-un deţinut condamnat pentru crimă şi unul condamnat pentru furt au reuşit să-l învingă pe Ronaldinho şi partenerul său la volei cu piciorul.

Edgar Ramon Otazu, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru l-a ucis pe Fabio Ramon Cuenca în mai 2010. Yoni David Mereles a primit zece ani în spatele gratiilor pe motiv că a jefuit o companie de fluxuri financiare. Cei doi au reuşit să-l învă pe Ronaldinho, un campion mondial, câştigător de Liga Campionilor şi Balon de Aur, la fotbal-volei.

Ronaldinho şi fratele său, în spatele gratiilor

Aflaţi în detenţie preventivă în Paraguay, Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Asis, au oferit o garanţie de 1,6 milioane de dolari pentru a fi eliberaţi din închisoare şi a merge în arest la domiciliu, conform UOL Esporte, citat de Sport, dar judecătorul responsabil de cazul fostului fotbalist brazilian a refuzt, considerând că suma este prea mică. Cei doi brazilieni au cerut să fie lăsaţi în arest la domiciuliu chiar în Paraguay, în Asuncion.

Ronaldinho nu mai poate primi vizite din cauza pandemiei de Coronavirus, iar ultimul om care l-a vizitat pe brazilian în spatele gratiilor a dat veşti proaste. Nelson Cuevas a vorbit pentru CNN despre întâlnirea cu Ronaldinho: "El nu e deloc fericit acolo, acel zâmbet pe care îl ştim cu toţii începe să dispară. Nu e obişnuit să trăiască într-un asemenea loc, într-o închisoare. Eu le-am propus avocaţilor ca Ronaldinho şi fratele lui să locuiască cu mine, în arest la domiciliu.



Sper ca totul să iasă cum am plănuit. Ronaldinho a intrat în această piesă proastă şi a picat la mijloc, dar autorităţile ştiu că nu el se află în spatele lucrurilor. Ronaldinho este o victimă, dar în acelaşi timp a comis un mare delict. A pretins că un document fals este, de fapt, documentul său original"
, a spus Nelson Cuevas, citat de cotidianul Sport.

VIDEO CU RONALDINHO JUCÂND FOTBAL-VOLEI ÎN ÎNCHISOARE

Afla mai multe despre: ronaldinhoinchisoarefotbal 

viewscnt
Articole similare