Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fost antrenor al CSM-ului s-a bucurat pentru victoria împotriva României: "Aşa am câştigat meciul" Laudele lui Per Johhansson pentru Neagu & Co

VIDEO | Un fost antrenor al CSM-ului s-a bucurat pentru victoria împotriva României: "Aşa am câştigat meciul" Laudele lui Per Johhansson pentru Neagu & Co

CM Handbal

Comentarii

Suedezul a câştigat duelul cu un conaţional de-al său, Tomas Ryde, şi a dus Muntenegrul în faza grupelor principale la CM de handbal din Japonia.

Acesta a antrenat-o pe CSM în două rânduri atunci când vicecampioana României a ajuns de fiecare dată în Final Fourul competiţiei, în 2017 şi 2018. 

"În primul rând vreau să îl felicit pe colegul meu suedez şi pe fosta mea jucătoare, Aneta, pentru un meci foarte bun, nu am subestimat România pentru că ne-am dat seama că este ultima lor şansă de a arunca moneda în aparat şi am tratat partida corespunzător. Ne-au supus unei presiuni uriaşe, portarii lor de mare valoare au fost la înălţime, Neagu a jucat aşa cum o ştim, la un nivel pe care foarte puţine jucătoare din lume îl au" a spus selecţionerul Muntenegrului. 

Neagu a reuşit 11 goluri, iar Per Johannson dezvăluie ce a trebuit să facă pentru oprirea româncei.   

"Noi în schimb am fost stresate, tensionate şi frustrate, a trebuit să facem marcaj om la om la Cristina. România a avut patru goluri avantaj, am reuşit să ne impunem graţie acelei perioade bune de 10-12 minute din finalul jocului, dar până la urmă trebuie să recunoaştem că doar norocul ne-a făcut să câştigăm cele două puncte astăzi. Nu putem trece cu vederea că am avut un adversar foarte puternic" a încheiat Per Johannson. 

Afla mai multe despre: per johanssoncsm bucureştiryderomâniamuntenegruneagu 

viewscnt
Articole similare