Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fost campion în Liga 1 îi ia apărarea lui Mirel Rădoi. "Trebuie să fim conştienţi, nu mai avem generaţia lui Mutu sau Chivu. Să nu mai zic de Hagi şi Popescu"

VIDEO | Un fost campion în Liga 1 îi ia apărarea lui Mirel Rădoi. "Trebuie să fim conştienţi, nu mai avem generaţia lui Mutu sau Chivu. Să nu mai zic de Hagi şi Popescu"

Fotbal

Comentarii

Liviu Antal a devenit campion al Lituaniei cu Zalgiris Vilnius la începutul lunii octombrie, fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei, cu 6 goluri marcate, fiind al doilea marcator al echipei, după golgeterul campionatului, francezul Hugo Videmont, cu 13 reuşite.

Fostul campion cu Oţelul Galaţi în sezonul 2010-2011 a recunoscut că a avut mai multe contacte cu formaţii din România, însă a preferat să rămână în Lituania, acolo unde a reuşit să devină unul dintre cei buni marcatori ai ultimilor ani. Lucrurile ar putea să se schimbe după acesta se va întoarce din vacanţă.

"Mă bucur pentru această performanţă, mă bucur că am reuşit să câştig şi campionatul în Lituania, acest trofeu îmi lipsea din vitrină.Am avut zboruri foarte dificile, am făcut în jur de 20 de ore până să ajung în ţară, dar mă bucur că am ajuns cu bine. În 20 de ore cred că mergeam în Brazilia şi ajungeam şi înapoi. Am avut discuţii cu cei de la club din Lituania, am mai avut ceva discuţii şi în România şi din alte ţări, dar vreau în momentul de faţă să mă bucur de vacanţă, de familie. Iau în considerare şi acest aspect, de a mă întoarce în Liga I. Mă cunosc foarte bine şi ştiu că am nevoie de o pregătire bună pentru a putea avea performanţe, iar acest lucru la CFR nu am apucat să demonstrez (Ţi-ai dori un cantonament cu Dan Petrescu?) De ce nu? Sunt un jucător care aleargă mult, îmi place să mă pregătesc foarte bine", a declarat Liviu Antal, într-un interviu acordat jurnalistului Telekom Sport, Ovidiu Ionescu.

Liviu Antal a recunoscut că nu l-a căutat nimeni din cadrul naţionalei României, însă dacă se va întâmpla acest lucru, va răspunde pozitiv şi va da totul pentru a nu dezamăgi. În acelaşi timp, îi ia apărarea lui Mirel Rădoi, foarte criticat în această perioadă pentru jocul prestat de "tricolori".

(Despre naţională) Nu m-a sunat nimeni. Dacă în viitor se va apela la serviciile mele, voi fi cel mai bucuros şi voi încerca să demonstrez că nu a fost o alegere greşită, să nu dezamăgesc. Lumea nu are răbdare. S-ar putea să ajungem din nou să ne gândim pe cine să punem selecţioner. Trebuie să fim şi noi conştienţi, pentru că nu mai avem aceeaşi generaţie cu Mutu, Chivu, nu mai zic de Hagi şi Popescu", a completat Antal.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare