Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fost component al Generaţiei de Aur opreşte euforia de la U21: ”Abia atunci vom avea o naţională puternică”

VIDEO | Un fost component al Generaţiei de Aur opreşte euforia de la U21: ”Abia atunci vom avea o naţională puternică”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa U21 a României este foarte aproape de calificarea la Campionatul European, dar un fost component al Generaţiei de Aur trage un semnal de alarmă în privinţa tinerilor lui Mirel Rădoi.

Viorel Moldovan apreciază calificarea ”tricolorilor” la Europeanul de Tineret, dar fostul atacant al naţionalei recomandă ca fotbaliştii antrenaţi acum de Rădoi să fie focusaţi în continuare pentru a putea creşte în valoare.

Cred că nu vor fi probleme cu Liechtenstein şi vom obţine această calificare la turneul final din Italia. E o generaţie interesantă, de perspectivă, cu jucători de calitate, cu potenţial. Dar încă nu sunt certitudini.

Au mult talent aceşti tineri şi trebuie să crească bine, să fie îndrumaţi într-un mediu bun, să joace la echipe puternice din campionate puternice. Abia atunci vom avea o naţională puternică, în momentul în care minimum 11 jucători vor evolua constant şi vor fi titulari de drept la cluburi puternice din Spania, Germania, Italia şi Franţa”, a spus Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: moldovanu21generatia de aur,  

viewscnt
Articole similare