Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fost gimnast de top al României s-a dedicat muzicii. A lansat melodii pe bandă rulantă!

VIDEO | Un fost gimnast de top al României s-a dedicat muzicii. A lansat melodii pe bandă rulantă!

Diverse

Comentarii

Medaliat la Campionatele Europene şi la Mondiale, fostul gimnast, Alin Jivan, devenit între timp antrenor la CSA Steaua Bucureşti, unde se ocupă de descoperirea viitorilor campioni în gimnastică, are o mare pasiune legată de lumea muzicală. Nu este doar un mare meloman. Pasiunea lui pentru muzică a depăşit de multă vreme graniţa ascultării anumitor piese.

Încă de pe vremea când practica sportul de performanţă Alin Jivan şi-a descoperit un talent aparte, care, dintr-un simplu hobby a început, încet, încet să devină un soi de profesie. Jivan şi-a dat seama că are talent la muzică.

După ce le-a cântat colegilor de lot, prietenilor şi cunoscuţilor, Jivan s-a gândit să meargă mai departe şi să transforme  această pasiune a lui în câteva proiecte care să capete contur.

Alături de soţia lui, Florina, fostul gimnast s-a apucat de treabă şi a lansat mai multe melodii, multe dintre ele transformate în videoclipuri postate ulterior pe un cunoscut canal de promovare pe internet. Telekomsport.ro vă prezintă un astfel de videoclip marca Alina Jivan. 
 

Afla mai multe despre: alin jivanmuzica 

viewscnt
Articole similare