Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fost jucător al Viitorului trage nădejde să revină în Liga 1. ”Urmăresc tot ce se întâmplă acolo... Normal că m-aş întoarce”

VIDEO | Un fost jucător al Viitorului trage nădejde să revină în Liga 1. ”Urmăresc tot ce se întâmplă acolo... Normal că m-aş întoarce”

Fotbal

Comentarii

Florin Purece joacă pentru Termalica Bruk-Bet, într-o localitate cu o populaţie de numai 750 de oameni, Nieciecza. Mijlocaşul de 27 de ani e mulţumit de condiţii, dar spune că nu exclude o întorcere în campionatul României dacă va primi o ofertă concretă.

”Pentru mine e ok. Aşteptăm returul campionatului, sperăm să promovăm, chiar dacă suntem pe un loc la jumătatea clasamentului. Dar cu trei, patru jucători cred că putem ataca promovarea.

Am fost anul trecut în prima ligă, din păcate am retrogradat. Dar, pentru că e un proiect serios, oamenii sunt de cuvânt şi condiţiile excelente, am ales  să continui şi sper să promovăm înapoi în prima ligă”, a spus Florin Purece.

Fotbalistul român laudă condiţiile din campionatul Poloniei şi-i sfătuieşte şi pe alţii să meargă acolo. ”Oamenii sunt serioşi, condiţiile sunt excelente şi cred că e un pas înainte pentru oricine dacă ar face pasul acesta, să meargă în campionatul Poloniei. Am jucat anul trecut în prima ligă, am văzut acum condiţiile din liga a II-a şi sunt cel puţin la nivelul României, dacă nu prima ligă e mult mai bună”, a mai spus Florin Purece.

Mijlocaşul spune că ş-ar întoarce în românia dacă ar primi o oferă concretă: ”Normal că m-aş întoarce, dar depinde de ofertă, de echipă. Nu m-aş mai întoarce oriunde, sincer. Urmăresc tot, normal, urmăresc meciuri. Le ţin pumnii celor de la Viitorul şi, la retrogradare, celor de la Chiajna.”

Purece l-a felicit  pe Hanca pentru transferul la KS Cracovia, formaţie care ocupă locul 9 în prima ligă poloneză, şi speră să se dueleze anul viitor în prima ligă. ”Îl felicit. Sper să ne vedem în prima ligă.”

 

Afla mai multe despre: florin purecetermalica bruk-bet,  

viewscnt
Articole similare