Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fost jucător de la FCSB, implicat în cea mai nebună fază! Câte penalty-uri s-au bătut în minutul 95! Ce a făcut fostul stelist

VIDEO | Un fost jucător de la FCSB, implicat în cea mai nebună fază! Câte penalty-uri s-au bătut în minutul 95! Ce a făcut fostul stelist
Comentarii

Prima ligă din Australia este un campionat spectaculos, dar din cauza diferenţei de fus orar, evenimentele pot trecute uşor cu vederea. În cele ce urmează, vă prezentăm o fază inedită, care a avut loc la un meci de sâmbătă dimineaţa.

Scorul de pe tabelă era 2-3, minutul 95, iar echipele de pe teren erau Newcastle Jets şi Central Coast Mariners. În primul "11" la gazde s-a aflat fostul jucător de la FCSB, Daniel Georgievski, în timp ce oaspeţii l-au avut în lot, pentru puţin timp, pe Usain Bolt. 

În minutul 95 arbitrul acordă penalty pentru gazde, conduşi în acel moment. Portarul oaspeţilor parează lovitura, dar rapid chiar Georgievski vine şi înscrie. Golul este anulat cu VAR, după ce s-a putut observa că marcatorul intrase mult prea devreme în careu. Penalty-ul este executat din nou, aceeaşi "schemă", doar că de data aceasta fostul jucător de la FCSB a ratat.  

Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Central Coast Mariners, ultimul loc din Australia, care etapa trecută au pierdut cu 2-8. 

PRIMUL PENALTY

AL DOILEA PENALTY

Afla mai multe despre: australia 

viewscnt
Articole similare