Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Un fost jucător străin de la FCSB a impresionat la flash-interviuri. Discurs impecabil în limba română: ”Aici e ţara mea!”

VIDEO Un fost jucător străin de la FCSB a impresionat la flash-interviuri. Discurs impecabil în limba română: ”Aici e ţara mea!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Aganovic, fost jucător la FCSB, a impresionat la flash - interviul de după meciul de la Voluntari.

Într-o română impecabilă, Adnan Aganovic a impresionat nu doar prin felul în care a vorbit în limba română, ci şi prin declaraţiile sale: ”Îmi place aici, am mulţi prieteni aici, lumea mă cunoaşte. E ţara mea, am mai mulţi prieteni aici decât în Croaţia. De fiecare dată când vin în România găsesc oameni foarte buni şi sunt fericit aici” a mărturisit Aganovic.

Cu o prestaţie foarte bună în acest meci, Aganovic a vorbit şi despre victoria echipei sale, obţinută în minutul 83 după reuşita lui Fulop: ”Mai tare, pentru că sunt eu energic. Cred că o să fie şi mai tare acum. A fost un joc foarte greu, pentru că Voluntari are o echipă foarte bună. Am pregătit meciul foarte bine, dar acel gol ne-a tăiat un pic din elan. În repriza a doua am arătat tot ce lucrăm şi tot ce facem la Sepsi şi s-a văzut” a spus Aganovic după victoria de la Voluntari.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0. FC Voluntari a deschis scorul prin Mailat, în minutul 4. Pentru Sepsi au marcat Purece ’55 şi L. Fulop ’83.

Afla mai multe despre: adnan aganovic 

viewscnt
Articole similare