Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist al Farului s-a întors cu glezna arsă de la Jocurile Olimpice! Cum arată piciorul jucătorului

VIDEO | Un fotbalist al Farului s-a întors cu glezna arsă de la Jocurile Olimpice! Cum arată piciorul jucătorului

Farul

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani), managerul tehnic al Farului, a dezvăluit o pierdere pentru echipa sa. "Regele" a spus că Radu Boboc (22 de ani) s-a întors de la lotul cu care România a participat la Jocurile Olimpice cu glezna arsă şi nu va putea fi folosit pe teren timp de două săptămâni.

Un fotbalist al Farului, cu glezna arsă după participarea la Jocurile Olimpice cu naţionala României

Fotbaliştii lăsaţi la Jocurile Olimpice s-au întors la cluburile de care aparţineau după ce aventura României la Olimpiadă s-a terminat. Gică Hagi a suferit o pierdere, dintre cei cinci fotbalişti pe care i-a lăsat la dispoziţia lui Mirel Rădoi. Este vorba despre fundaşul Radu Boboc (22 de ani), care poate juca în ambele benzi ale apărării.

La flash-interviul de dinaintea meciul Farul - Sepsi, Gică Hagi a dezvăluit că Boboc s-a întors de la lot cu "glezna arsă" şi nu va putea fi utilizat timp de două săptămâni pentru că acesta nici măcar nu se poate antrena. "Regele" nu şi-a putut explica modul în care a ajuns Boboc în această stare. Din informaţiile Telekom Sport, arsura s-a produs din cauza unor proceduri la care a fost supus Boboc.

"A venit cu glezna arsă. Arsă, da. Nu ştiu cum s-a ars. Cred că două săptămâni va fi indisponibil. Nu poate, nici nu se antrenează", a spus Gică Hagi, la flash-interviu.

Radu Boboc, Marian Aioani, George Ganea, Andrei Ciobanu şi Virgil Ghiţă au fost lăsaţi de clubul lui Gică Hagi la naţionala cu care România a participat la Jocurile Olimpice. Tricolorii lui Mirel Rădoi nu au trecut de faza grupelor la turneul de fotbal al Olimpiadei de la Tokyo.

Afla mai multe despre: gica hagiradu bobocgleznaarsuravideojocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare