Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist de la Astra îl compătimeşte pe patronul Ioan Niculae, cel care le întârzie salariile. "Numai în pielea unui conducător să nu fii"

VIDEO | Un fotbalist de la Astra îl compătimeşte pe patronul Ioan Niculae, cel care le întârzie salariile. "Numai în pielea unui conducător să nu fii"

Fotbal

Comentarii

Patronul Ioan Niculae are şi susţinători printre jucătorii săi de la Astra. Tânărul fotbalist al giurgiuvenilor, Constantin Dima (20 de ani), i-a luat apărarea patronului său, chiar dacă problemele financiare de la club nu au dispărut.

Aşa cum a obişnuit în ultima perioadă de timp, patronul Ioan Niculae virează salariile cu întârziere, iar de prime nu poate fi vorba momentan. Chiar dacă unii fotbalişti nu se ascund să-şi ceară drepturile public, cum ar fi "greii" Constantin Budescu şi Denis Alibec, mai sunt şi fotbalişti care înţeleg şi acceptă situaţia fără probleme. Este şi cazul fostului fotbalist de la Dinamo, Constantin Dima, cel care îşi compătimeşte patronul, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Ioan Niculae.

"Dacă vă uitaţi, la toate echipele sunt  probleme. Numai în pielea unui conducător de club să nu fii. Toată lumea judecă, toată lumea vorbeşte în necunoştinţă de cauză. Să îi întrebe pe acei oameni care comentează dacă au avut vreodată în viaţa lor o afacere sau o echipă de fotbal. E greu să susţii o echipă de fotbal. Noi trebuie să îl înţelegem cum şi el ne înţelege pe noi", a declarat Constantin Dima, după partida câştigată cu FCSB, luni seară, 3-2.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare