Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist de la Clinceni speră să-i ia locul lui Alaba în naţionala Austriei: "Ce dacă s-a tranferat la Real? Eu nu renunţ!"

VIDEO | Un fotbalist de la Clinceni speră să-i ia locul lui Alaba în naţionala Austriei: "Ce dacă s-a tranferat la Real? Eu nu renunţ!"

Superliga

Comentarii

Un fotbalist de la Clinceni speră să-i ia locul lui David Alaba în naţionala Austriei.

"Ce dacă s-a transferat la Real Madrid? Eu nu renunţ", spune cel care vrea să îi ia faţa galacticului în naţională.

Mladen Jutric joacă la Clinceni, dar speră ca pe viitor să prindă naţionala Austriei. Doar că postul e momentan ocupat. De exemplu, ieri a jucat Alaba.

"E poveste lungă acum cu transferul său la Real Madrid. Dar vom vedea. Eu nu renunţ!", a spus Jutric.

Austriacul de la Academica Clinceni a văzut pe viu victoria Austriei, 3-1 cu Macedonia de Nord de pe Arena Naţională. "A fost foarte plăcut pentru că am mulţi prieteni în echipa naţională a Austriei, dar sunt prieten şi cu portarul de la Macedonia şi am fost foarte fericit să-i văd şi să-i întâlnesc aici, să zicem în oraşul meu acum, unde locuiesc. A fost frumos", a mai spus acesta.

Academica Clinceni s-a reunit pentiru noul sezon. Fostul dinamovist Andrei Sin va semna cu ilfovenii. "Faţă de perioada Dinamo sper să fiu mai liniştit. Dinamo va rămâne în sufletul meu. Le urez succes!", a spus Sin. A fost o vacanţă de apreoape trei săptămâni pentru Cliceni. "Am avut fotbalişti care mi-au spus că se simt obosiţi, că se simt încărcaţi. (n.r. - S-a vorbit de o eventuală fuziuna între clinceni şi retorgradata Astra) Au fost discuţii, mai sunt, nu stiu mai departe", a spus antrenroul Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: jutricalabanationala austrieieuro 2020 

viewscnt
Articole similare