Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist de la Hamburg a sărit să bată un suporter, la finalul partidei din Cupa Germaniei. Ultraşii au vrut să-l linşeze

VIDEO | Un fotbalist de la Hamburg a sărit să bată un suporter, la finalul partidei din Cupa Germaniei. Ultraşii au vrut să-l linşeze

Fotbal

Comentarii

Scene incredibile au avut loc, luni seară, la finalul partidei dintre Dynamo Dresda şi Hamburg, din primul tur al Cupei Germaniei. Un jucător al oaspeţilor a urcat în tribune şi a sărit la gâtul unui fan, fiind cu greu îndepărtat de ceilalţi suporteri din tribună şi de oamenii legii.

Tensiuni la cote maxime, luni seară, pe stadionul "Rudolf-Harbig" din Dresda.  Echipa gazdă Dynamo Dresda, proaspăt retrogradată în liga a treia din Germania, a spulberat-o pe SV Hamburger, scor 4-1, în primul tur din Cupa Germaniei.

Hamburg vine după un sezon în care a pierdut pe mâna ei promovarea în Bundesliga, când a obţinut o singură victorie în ultimele cinci runde. Se pare că frustrările şi nervii ratării promovării există în sufletele jucătorilor.

După înfrângerea de la Dresda, fundaşul central al celor de la Hamburg, Toni Leister, şi-a ieşit din minţi şi a năvălit în tribună, peste unul dintre suporterii echipei adverse, care îl apostrofa de zori. Leister l-a trântit pe suporter şi a dorit să îl lovească, însă a fost oprit, îmbrâncit, de ceilalţi fani ai celor de la Dresda aflaţi în acel sector. Gestul i-a înfuriat pe ultraşii celor de la Dresda, care s-au năpustit asupra jucătorului, fiind opriţi cu greu de forţele de ordine.

Gestul aminteşte de pumnul aplicat de Mihai Stoica în figura unui suporter FCSB-ist, pe 14 aprilie 2005. Atunci, eternul oficial al clubului MM Stoica s-a simţit deranjat de reproşurile şi înjurăturile unui suporter şi i-a aplicat un pumn în figură, drept corecţie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare