Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist de la Steaua făcut KO în timpul unui meci. Marius Lăcătuş a sărit şi el la bătaie. La stadion a ajuns şi Poliţia

VIDEO | Un fotbalist de la Steaua făcut KO în timpul unui meci. Marius Lăcătuş a sărit şi el la bătaie. La stadion a ajuns şi Poliţia

Fotbal intern

Comentarii

A fost scandal în Berceni, la meciul disputat de CSA Steaua pe stadionul Rocar cu Victoria Bucureşti. Un scandal iscat între jucători a dus la scene incredibile, chiar şi pentru un meci de Liga a 4-a.

În urma unui duel, fotbalistul Mihai Cosmin de la CSA Steaua a fost lovit cu bestialitate de Răzvan Deaconu, legitimat la gazdele de la Victoria Bucureşti. Cosmin a avut nevoie de intervenţia medicilor, fiind vizibil afectat de loviturile încasate. Totul s-a întâmplat la scorul de 5-0 pentru Steaua, în prima repriză. 

Arbitrul a fost nevoit să elimine mai mulţi jucători de la Victoria Bucureşti, iar Marius Lăcătuş a fost greu de stăpânit pe marginea terenului. "Fiara" a vrut chiar el să îi facă dreptate jucătorului său, dar în cele din urmă incidentul nu a degenerat mai mult decât o făcuse deja. Potrivit comentatorilor partidei, la stadion a ajuns şi un echipaj al Poliţiei pentru a investiga incidentul. 

VEZI INCIDENTUL ÎN TRANSMIUNEA LIVE A PARTIDEI, ÎN JURUL MINUTULUI 34:30

 

Afla mai multe despre: csa steauabataiemarius lacatus 

viewscnt
Articole similare