Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist din Brazilia şi-a legat femeile din familie pentru a demonstra cum trebuie ţinute în carantină. Clipul a ajuns pe reţelele de socializare

VIDEO | Un fotbalist din Brazilia şi-a legat femeile din familie pentru a demonstra cum trebuie ţinute în carantină. Clipul a ajuns pe reţelele de socializare
Comentarii

Luis Henrique, fotbalist la Botafogo, a provocat o mare controversă în mediul online după ce a postat un clip în care arată cum reuşeste să-şi ţină în carantină partea feminină a familiei, în timp ce bărbaţii se joacă la playstation.

La 18 ani, Luis Henrique este considerat unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului brazilian. Fotbalistul este deja un obişnuit al primei echipe de la Botofogo, iar site-urile de specialitate îl cotează deja la 4.5 milioane de euro. Cu toatea acestea, ultima sa ispravă îi poate aduce prejudicii imense, atât de imagine, cât şi financiare, dacă ONG-urile privind drepturile omului, ale femeii în special, se vor autosesiza. Luis Henrique a încercat o glumă, însă multă lume îl condamnă pentru "lipsă de discernământ". 

Acesta a înregistrat un filmuleţ în care femeile din familia sa apar legate cu sfoară de un scaun, cu bandă izolatoare la gură, fără posibilitatea de a riposta, în timp ce bărbaţii se joacă liniştiţi FIFA pe playstation.

"Pentru cei care încă mai spun că nu ştiu cum să ţină femeile în carantină, iată cum se face.  Abia aşa putem ramâne acasa'',  a fost mesajul scris pe o reţea de socializare, pe care fotbalistul l-a şters în scurt timp.

VEZI VIDEO AICI.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare