Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist din Championship a sărbătorit marcarea unui gol ca superstarul preferat din WWE

VIDEO | Un fotbalist din Championship a sărbătorit marcarea unui gol ca superstarul preferat din WWE
Comentarii

Relaţia dintre fotbal şi wrestling este una foarte strânsă, multe superstaruri din WWE urmăresc cele mai importante competiţii din fotbalul european şi se pozează des în tricourile echipelor favorite. De curând, Tony Khan, patronul lui Fulham, chiar a pus bazele unei noi companii de wrestling, All Elite Wrestling. În Championship, însă, un fotbalist a celebrat marcarea unui gol ca superstarul preferat WWE.

Billy Sharp, fotbalist legitimat la Sheffield United, a marcat în meciul cu Norwich din ultima etapă a ligii secunde engleze şi le-a adus tuturor aminte de Mick Foley, un wrestler extrem de popular chiar şi în zilele noastre. Atacantul în vârstă de 32 de ani l-a scos pe Mr. Socko - o şoşetă pe care Foley o punea pe braţ înainte de a imobiliza mandibula adversarului - şi l-a imitat pe fostul campion din WWE. 

Mick Foley, cunoscut ca Mankind în perioada în care executa această manevră, a apreciat gestul atacantului într-un mesaj postat pe Twitter şi l-a clasat pe Sharp în vârful listei fotbaliştilor preferaţi, peste nume precum Beckenbauer sau Pele. 

Cel mai recent episod din SmackDown, ultimul înainte de Royal Rumble, se vede pe Telekom Sport 3 şi pe telekomsport.ro, în această seară, de la ora 23:00. 

Afla mai multe despre: billy sharpchampionshipwwemick foley 

viewscnt
Articole similare