Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un francez contra francezilor. Griezmann joacă impotriva lui Marseille, la Lyon, în finala Europa League

VIDEO | Un francez contra francezilor. Griezmann joacă impotriva lui Marseille, la Lyon, în finala Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Născut în Macon, un oraşel mic situat la doar 80 de kilometri de stadionul din Lyon, Antoine Griezmann va trăi cu siguranţă un sentiment aparte la Finala Europa League!

Va fi adversarul unei echipe din ţara natală. Dar nu e prima oară când i se întamplă acest lucru. În 2013, pe când era la Real Sociedad, Griezmann a jucat chiar împotriva lui Olympique Lyon! Erau preliminariile Ligii, iar francezul a dat gol în meciul tur de pe Stade Gerland. O performanţă pe care cu siguranţă vrea să o repete şi împotriva lui Marseille. Meciurile din acea dublă cu Lyon au fost de altfel singurele pe care Griezmann le-a jucat împotriva unei echipe franţuzeşti. 

În aceste zile, Griezmann este şi subiectul unui posibil transfer răsunător. Atletico îi acuză pe cei de la Barcelona că insistă prea mult pentru atacant. Pe de altă parte, Griezmann a avut şi un gentleman-agreemen cu şefii clubului! Anul trecut, când Atletico avea interdicţie la transferuri, Griezmann a rămas la echipă cu promisiunea ca va fi lăsat să plece cu proxima ocazie. Acum însă Atletico vrea bani mulţi pe atacantul său.

Afla mai multe despre: antoine griezmannfinala europa league,  

viewscnt
Articole similare