Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un gest mare cât Steven Gerrard! Legenda lui Liverpool i-a lăsat fără cuvinte pe dinamoviştii din Scoţia: "A fost ceva wow, în România n-am văzut aşa ceva!"

VIDEO | Un gest mare cât Steven Gerrard! Legenda lui Liverpool i-a lăsat fără cuvinte pe dinamoviştii din Scoţia: "A fost ceva wow, în România n-am văzut aşa ceva!"

Stranieri

Comentarii

Mihai Popescu şi Laurentiu Corbu s-au transferat în această iarnă de la Dinamo la St. Mirren, în Scoţia, şi simt că au intrat într-o altă lume a fotbalului.

Campionatul Scoţiei nu e considerat a fi unul din cele mai puternice ale Europei, dar chiar şi aşa cei doi fundaşi sunt impresionaţi de modul în care este trăit fotbalul acolo.

În plus, cei doi au şansa să întâlnească veritabile legende ale sportului rege, precum Steven Gerrard, antrenor în prezent la Glasgow Rangers.

Rangers a învins-o pe St. Mirren cu 4-0, la începutul lui Februarie, iar cei doi dinamovişti au fost impresionaţi de modul în care a reacţionat legenda lui Liverpool, imediat după meci.



"Da, după meci a fost... nu mă aşteptam aşa o legendă să ne aştepte după meci... am mers la suporterii noştri şi am stat vreo cinci minute acolo, şi toată lumea plecase de pe stadion, el ne aştepta la ieşire din teren să ne salute, a fost pentru mine "wow"... cel puţin în România nu am întâlnit aşa ceva.... nu mă aşteptam la el, mă aşteptam noi să mergem să îl căutăm să dăm noroc cu el sau să facem o poză.

Per total eu zic că a fost o experienţă bună, chiar dacă nu am apucat să facem poză sau autograf"
, a povestit Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stevie ggerrard 

viewscnt
Articole similare