Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un internaţional român ştie cum poate să revină Grozav la echipa naţională: "Eu l-am cunoscut pe Gicu şi înainte"

VIDEO | Un internaţional român ştie cum poate să revină Grozav la echipa naţională: "Eu l-am cunoscut pe Gicu şi înainte"galerie foto
Comentarii

Adrian Rus (23 de ani) a fost, din nou, convocat de Cosmin Contra la prima reprezentativă şi la sosirea la lot a vorbit şi despre situaţia unui alt român din Ungaria, Gheorghe Grozav, care nu se află, momentan, în planurile selecţionerului.

"Eu l-am cunoscut pe Gicu şi înainte, este un jucător foarte bun. Acum îi rămâne decât să se pregătească, iar domnul selecţioner cu siguranţă o să îl convoace dacă are nevoie de el", a spus Adrian Rus despre Grozav. Cei doi sunt adversari în prima ligă din Ungaria, Rus joacă la MOL Fehervar, în timp ce Grozav la Kisvarda. 

Problemele lui Rus continuă la echipa din club, acolo unde nu bifează minute în campionat, după ce jucător a acceptat să joace pentru România: "Tensiuni nu au fost nici până acum. Nu ştiu ce este la club. Eu doar mă pregătesc, mă antrenez, iar dacă antrenorul mă va arunca în luptă, sper să nu mă mai scoată. Am jucat în meciul de Cupă, am făcut-o foarte bine, la antrenamente dau totul, dar acum nu depinde doar de mine".

GROZAV ESTE GOLGHETER ÎN UNGARIA 

Prestaţiile lui Gheorghe Grozav continuă să fie bune, chiar dacă selecţioner Contra l-a sărit din schemă după ce a fost contestat în trecut pentru faptul că îl chema la lot pe fostul atacant de la Dinamo. 

Vârful în vârstă de 29 de ani este cel mai bun marcator din campionatul Ungariei, alături de colegul lui Rus de la Fehervar, Hodzic. Ambii fotbalişti au marcat şase goluri în opt etape. 

Cotat la 750.000 de euro, Grozav are 28 de selecţii şi cinci goluri în tricoul echipei naţionale. 

Afla mai multe despre: grozavadrian rusromania 

viewscnt
Articole similare