Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător de la Dinamo Bucureşti şi un fost portar de la HCDS Constanţa, printre laureaţii etapei a 3-a din Liga Campionilor

VIDEO | Un jucător de la Dinamo Bucureşti şi un fost portar de la HCDS Constanţa, printre laureaţii etapei a 3-a din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Interul dreapta tunisian al celor de la Dinamo, Amine Bannour, şi fostul portar al celor de la HCDS Constanţa, macedoneanul Nikola Mitrevski, au impresionat în cea de-a 3-a etapă din grupele Ligii Campionilor.

Dinamo a învins pe teren propriu formaţia daneză GOG Handbold, scor 35-28, iar interul dreapta tunisian Amine Bannour a fost tunarul de serviciu al "câinilor". Jucătorul de 29 de ani a reuşit să marcheze nu mai puţin de 11 goluri şi a ajutat-o pe Dinamo Bucureşti să devină lider în Grupa D, din care face parte. După trei etape, Amine Bannour este pe locul trei în clasamentul golgeterilor, cu 20 de reuşite, fiind detronat doar de Sebastian Barthold (Aalborg) şi Bogdan Radivojevic (Pick Szeged), cu câte 21 de goluri.

"Ştie să producă exact ceea ce ceri de la un inter dreapta...goluri, goluri şi iar goluri. Amine Bannour a scris istorie cu cele 11 goluri marcate împotriva celor de la GOG", au adăugat cei de la EHF, în Magazinul Ligii Campionilor.

Fostul portar al celor de la HC Dobrogea Sud Constanţa, macedoneanul Nikola Mitrevski s-a întors în ţara sa natală, la Eurofarm Rabotnik, formaţie înfiinţată în urmă cu opt ani de zile ce a debutat, în acest sezon, în grupele Ligii Campionilor. În primele trei runde, formaţia din Macedonia de Nord a fost învinsă de fiecare dată la câte un gol distanţă: 29-30 cu Sporting Lisabona, 24-25 la Savehof, 25-26 la Bidasoa. În ultima partidă, jucată în Spania, la Bidasoa, Nikola Mitrevski a avut din nou o prestaţie la cel mai înalt nivel.

Una dintre intervenţiile sale a fost de clasă mondială. "Ce-aţi spune de nişte kung-fu? Nikola Mitrevski foloseşte fiecare parte din corp pentru a opri o aruncare. O intervenţie unică, pentru un portar unic", au titrat cei de la EHF.

Afla mai multe despre: handbaldinamoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare