Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător de la FCSB are maşină care costă cât salariul său pe un an. Cum arată automobilul de lux

VIDEO | Un jucător de la FCSB are maşină care costă cât salariul său pe un an. Cum arată automobilul de lux

FCSB

Comentarii

Un jucător care câştigă 4.000 de euro pe lună la FCSB s-a prezentat cu un automobil de lux, al cărui preţ depăşeşte uşor 50.000 de euro.

Joi, cei de la FCSB au făcut o faptă bună şi, cu ocazia Paştelui, le-au dus cadouri copiilor din centrul de zi ”Casa Speranţei”.

Unul dintre jucătorii care au participat la această acţiune caritabilă a atras privirile cu maşina pe care o conduce, deşi are doar 19 ani şi câştigă luna 4.000 de euro.

Are salariu de 4.000 de euro pe lună şi maşină de cel puţin 50.000 de euro

Risto Radunovic, Florin Tănase, Octavian Popescu şi Ianis Stoica au ţinută să le facă o surpriză copiilor din centrul de zi ”Casa Speranţei”. Cei patru jucători au mers şi le-au dat cadouri, şi-au făcut poze cu copiii şi le-au oferit autografe.

În semn de mulţumire, copiii au pregătit un program artistic şi le-au oferit în dar felicitări şi suveniruri făcute de ei.

”Am primit o inimioară şi vreau să le mulţumesc. Sunt foarte drăgălaşi şi sper să îi vizităm cât mai des. Se vedea că erau foarte fericiţi, ne-au cântat şi sper să venim cât mai des”, a spus Ianis Stoica.

Tot Ianis Stoica a fost cel care a atras şi cele mai multe priviri în momentul în care a intrat în parcare. Fiul fostului fotbalist Pompiliu Stoica, tânărul atacant a venit la volanul unui automobil de lux, un BMW X6, penultimul model.

Nouă, o astfel de maşină a avut preţuri cuprinse între 50.000 şi 80.000 de euro, în funcţie de dotări. La mâna a doua, modelul BMW X6 are preţuri de aproximativ 50-60.000 de euro, în funcţie de dotări şi kilometraj.

Preţul sare lejer de 100.000 de euro dacă vorbim despre modelul BMW X6 M50d - varianta supersport. Interesant este că Ianis Stoica are la FCSB un salariu lunar de doar 4.000 de euro, adică 48.000 de euro pe an.

Considerat o mare speranţă, Ianis Stoica este foarte apreciat de Gigi Becali, care, în ziua în care jucătorul a împlinit 19 ani, i-a făcut cadou un apartament.

Pe de altă parte, Florin Tănase, Risto Radunovic şi Octavian Popescu au ales să vină toţi cu aceeaşi maşină, automobilul Mercedes pe care ultimul l-a primit cadou de la Gigi Becali.

 

 

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare