Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător de la FCU Craiova a încercat să înscrie cu ”mâna lui Dumnezeu”, dar a fost un eşec total. :) Cum a continuat faza

VIDEO | Un jucător de la FCU Craiova a încercat să înscrie cu ”mâna lui Dumnezeu”, dar a fost un eşec total. :) Cum a continuat faza

Cupa României

Comentarii

Claudiu Bălan, atacant la FCU Craiova, a încercat în meciul cu ASU Poli Timişoara să imite celebra ”mână a lui Dumnezeu”, golul înscris de Maradona în poarta Angliei la Cupa Mondială din 1986. Însă atacantul Craiovei nu s-a bucurat de prea mult succes.

FCU Craiova şi ASU Poli Timişoara s-au întâlnit în 16-imile Cupei României, meci în care Claudiu Bălan a încercat să iasă în evidenţă printr-un procedeu arhicunoscut. Într-o perioadă în care Mapamondul îl plânge pe Maradona, atacantul Craiovei a încercat să imite unul dintre golurile celebre înscrise de starul argentinian.

La o fază petrecută în minutul 51, când tabela arăta 1-1, Claudiu Bălan a încercat să înscrie cu mâna, după o centrare venită de pe partea dreaptă.



Atacantul de 26 de ani n-a avut însă prea mult succes, ”procedeul” a fost cât se poate de vizibil şi arbitrul partidei i-a arătat cartonaşul galben.

Claudiu Bălan este golgheterul Craiovei în acest sezon de Liga 1, cu 8 goluri în 13 apariţii.


 

Afla mai multe despre: claudiu balan 

viewscnt
Articole similare