Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător de la o echipă din Premier League a fost ofertat din Liga 1: ”Mi-au zis că o să rămân acolo”

VIDEO | Un jucător de la o echipă din Premier League a fost ofertat din Liga 1: ”Mi-au zis că o să rămân acolo”
Comentarii

Unul dintre jucătorii chemaţi de Mirel Rădoi la naţionala de tineret spune că a avut şi oferte din Liga 1, dar clubul său din Premier League n-a vrut să-l lase să plece.

Mihai Dobre este unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi se va baza în meciul cu Danemarca U21, primul din preliminariile EURO 2021. Mijlocaşul de 21 de ani este legitimat la echipa secundă a lui Bournemouth şi oficialii clubului i-au transmis să muncească în continuare, deoarece are şansa să debuteze şi la seniori. Dobre susţine că a avut oferte şi din Liga 1, dar cei de la Bournemouth n-au vrut să-l lase să plece:

”(Surprins de această convocare sau cum a venit?) Surprins plăcut. Este normal, am muncit foarte mult şi sunt foarte fericit că selecţionerul Mirel Rădoi m-a chemat la echipa naţională. (E presiune după ce au reuşit cei de dinainte?) Este normal că sunt aşteptări mari, iar împotriva Danemarcei pot spune că nu ar trebui să avem probleme la ce lot avem. Băieţii au făcut o figură foarte frumoasă la EURO, iar Danemarca nu ar trebui să fie o problemă.

Eu îmi propun ca la echipa mea de club să mă impun şi să debutez, apoi să îmi fac loc şi în primul ”11”. Mi-aş dori să fie cât mai mulţi jucători români într-un campionat cum este Premier League. Toţi muncim mult ca fim acolo. Dacă vom munci foarte mult în continuare, cu siguranţă vom fi cât mai mulţi. Eu vreau să mă focusez ca să rămân în Anglia, să debutez cât mai repede şi să joc la cel mai înalt nivel. Sunt concentrat cu gândul decât să rămân acolo, nu am de gând să vin în ţară şi nici nu am de gând să plec din Anglia în viitorul apropiat.



(n.r. dacă a primit oferte din România) Am avut, dar cei de la club s-au gândit, nu m-au lăsat şi mi-au zis că o să rămân acolo, să muncesc în continuare şi îmi va veni şansa şi de abia aştept”,
a declarat Mihai Dobre.

Mihai Dobre are 21 de ani, joacă pe ambele benzi, a început fotbalul la FCVM Georgescu şi în vara lui 2016 s-a transferat la juniorii lui Bournemouth. În prezent este cotat la 50.000 de euro.

Tricolorii Under 21 se vor reuni duminică, 1 septembrie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, unde se vor pregăti timp de o săptămână, până pe 8 septembrie, când e programată plecarea la Aalborg. Meciul cu Danemarca e programat pe 10 septembrie, de la ora locală 18:30 (19:30, ora României).

Afla mai multe despre: mihai dobre 

viewscnt
Articole similare