Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un jucător din NHL, aproape de o tragedie. A suferit un atac de cord pe banca de rezerve şi s-a prăbuşit sub ochii colegilor

VIDEO | Un jucător din NHL, aproape de o tragedie. A suferit un atac de cord pe banca de rezerve şi s-a prăbuşit sub ochii colegilorgalerie foto

NHL

Comentarii

Meciul de hochei dintre şi Anaheim Ducks şi St. Louis Blues, din NHL (National Hockey League), a fost întrerupt şi suspendat, după ce unul din jucătorii oaspeţilor, Jay Bouwmeester, a suferit un atac de cord în timpul meciului, pe banca de rezerve şi a fost aproape de o tragedie.

În imaginile surprinse de camere, Bouwmeester a fost surprins în timp ce îşi pierdea cunoştinţa şi se prăbuşea la picioarele colegilor săi înspăimântaţi. Aceştia au cerut de urgenţă ajutor medical, iar partida a fost întreruptă provizoriu, apoi definitiv.

 

"Mulţumită staff-ului nostru medical, dar şi a al celor de la Anaheim, am fost capabili să-l stabilizăm pe Jay", a declarat preşedintele executiv al celor de la St. Louis Blues.

Imediat după ce a fost stabilizat, Bouwmeester a fost transportat de urgenţă la un spital local, iar starea sa a continuat să fie una bună, fiind capabil să-şi mişte extremităţile. La această oră, sportivul în vârstă de 36 de ani este conştient, însă este supusu unor teste minuţioase pentru a se stabili cauza atacului de cord.

NHL a decis ca meciul dintr Anaheim Ducks şi St.Louis Blues să fie reprogramat pentru o dată ulterioară.

Canadianul deţine cea mai lungă serie de meciuri consecutive în istoria  NHL pentru un apărător - 737 de jocuri, acumulate între 2004 şi 2014.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hochei 

viewscnt
Articole similare