Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un mare rapidist despre Bogdan Andone: ”Va gestiona situaţia de la FCSB, dar sper să nu câştige campionatul”

VIDEO | Un mare rapidist despre Bogdan Andone: ”Va gestiona situaţia de la FCSB, dar sper să nu câştige campionatul”

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone, fost jucător al Rapidului a devenit în această vară noul antrenor al formaţiei FCSB.

Asimilat drept ”un rapidist” Andone a fost imediat respins de către fanii echipei roş-albastre. În plus, relaţia de rudenie cu un alt mare rapidist, Marius Şumudică i-a determinat pe aceştia să protesteze şi mai vehement.

Unul dintre idolii rapidiştilor, Daniel Niculae e vorbit pentru Telekom Sport despre numirea lui Bogdan Andone la FCSB.

Fost jucător în Giuleşti la fel ca şi Niculae, Andone se bucură de aprecierea lui Niculae, dar fostul atacant rapidist mărturiseşte că nu îşi doreşte să-l vadă campion cu noua sa echipă: ”Bobo (n.r Bogdan Andone) este un băiat foarte ok, foarte cuminte. Un băiat care ştie fotbal şi care va gestiona foarte bine situaţia de la FCSB. Acum îi doresc multă baftă, dar nu îmi doresc să câştige campionatul cu cei de la FCSB, ştiţi foarte bine asta. Are experienţă de antrenor secund, a devenit campion din această postură şi putea foarte bine să rămână secund în staff-ul lui Şumudică, să aibă un loc călduţ, dar a vrut mai mult. a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Bogdan Andone a jucat la Rapid în sezonul 1996-1997 în 26 de meciuri şi a marcat patru goluri. Ulterior, a revenit în Giuleşti ca antrenor secund al lui Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbdaniel niculae 

viewscnt
Articole similare