Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Un meci aproape perfect! Nu-mi vine să cred" Dan Petrescu, în culmea fericirii după calificarea CFR-ului în primăvara europeană. Ce a spus despre oferta de la Astana

VIDEO | "Un meci aproape perfect! Nu-mi vine să cred" Dan Petrescu, în culmea fericirii după calificarea CFR-ului în primăvara europeană. Ce a spus despre oferta de la Astana

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (51 de ani) a reacţionat la finalul meciului CFR - Celtic 2-0, la capătul căruia campioana României s-a calificat în primăvara euroeană din Europa League. "Bursucul" şi-a felicitat jucătorii şi a avut un mesaj pentru "cârcotaşi", dar spune că nu era o dramă dacă clujenii nu se calificau în 16-imile Europa League.

Petrescu a spus, la flash-interviul de după meci, că elevii săi au făcut un meci perfect. Antrenorul CFR-ului a comentat şi informaţia conform căreia are ofertă de la Astana.

"Nu-mi vine să cred ca şi Rennes a scos un rezultat pozitiv. Chiar dacă noi n-am fi făcut acest rezultat, ne calificam. Un meci aproape perfect, când joci împotriva lui Celtic e normal să fie aşa. Nu mă aşteptam să câştigăm patru meciuri, cred că un record. Toată lumea merită felicitări. Lazio e ochipă de Liga Campionilor.

Toate echipele cu care am jucat, în campionatul lor fac foarte bine. Dacă nu ne calificăm, nu cred că era o dramă, dar era păcat, odată ajunşi aici, să nu profităm"
, a spus Petrescu, la Telekom Sport.

În final, "Super Dan" a comentat şi informaţia că are ofertă de la Astana, din Kazahstan şi a transmis un mesaj pentru "cârcotaşii" care n-o iubesc pe CFR: "Zvonuri vor fi tot timpul, în momentul de faţă sunt aici, mă concentrez la ce trebuie să facem aici. Avem două meciuri importante pe final de an, pe care trebuie să le câştigăm. Cârcotaşii să vorbească... CFR n-a fost iubită niciodată şi n-o să fie iubită, cel puţin cât sunt eu", a mai spus Dan Petrescu, după meci, la Telekom Sport.

CFR a terminat grupa din Europa League pe locul doi, cu 12 puncte, în timp ce lider a fost Celtic, cu 13 puncte. Lazio şi Rennes au fost eliminate.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcalificare 

viewscnt
Articole similare