Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un meci cât un sezon pentru Craiova! Papură: "Asta îşi doresc jucătorii noştri cu FCSB!" Momentul pe care tehnicianul oltean nu-l poate uita

VIDEO | Un meci cât un sezon pentru Craiova! Papură: "Asta îşi doresc jucătorii noştri cu FCSB!" Momentul pe care tehnicianul oltean nu-l poate uita

Superliga

Comentarii

Craiova speră să-şi salveze sezonul pe final şi o victorie cu FCSB este ceea ce aşteaptă întreaga Bănie, în condiţiile în care rezultatul i-ar putea ajuta pe alb-albaştri să urce pe locul doi în Liga 1.

Corneliu Papură spune că jucătorii Craiovei vor să demonstreze în faţa unui stadion arhiplin că speranţele la câştigarea titlului nu au fost false şi să obţină un rezultat de moral pentru viitorul sezon.

Tehnicianul grupării oltene a rememorat momentul din 2002, când echipa Craiovei a trecut cu 3-1 de rivalii bucureşteni.

"Meciul de duminică este unul special pentru noi, cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. Pentru mine este special. Aştepţi un an de zile să joci cu staionul plin cu FCSB. Au fost tot tipul orgolii mari, iar aşteptările din partea jucătorilor sunt să arate că merită mai mult decât locul 3.

Mai avem trei meciuri, dintre care două vor fi pe teren propriu, aşa că suntem îndreptăţiţi să sperăm cel puţin la locul 2.

Ultima dată când am jucat un astfel de meci, au fost foarte mulţi spectatori, mai ales pe afară. A fost un meci foarte special. Îmi aduc aminte că nu era o echipă foarte bine sudată şi am câştigat atunci doar pentru că am avut un public extraordinar. Altfel nu câştigam niciodată în faţa echipei de atunci. Aveau un lot foarte bun, au şi ajuns în semifinalele Cupei UEFA, iar noi aveam o echipă strânsă pe parcurs. Ce am trăit atunci, nu am trăit la niciun meci cât timp am jucat la Craiova.

Nu cred că un jucător, la un astfel de meci, nu ar intra concentrat. Ar putea fi doar temători. Mulţi nu rezistă presiunii. Am trăit lucrul acesta în momentul în care am ieşit pe tunel la acel 3-1 şi erau colegi care pur şi simplu nu mai voiau să iasă pe teren, cand au văzut ce atmosferă era"
, a declarat Corneliu Papură într-o conferinţă de presă.
 

Afla mai multe despre: papuracraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare