Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Un meci de şase puncte! E important că am câştigat". Bălgrădean nu vrea să mai vadă stadionul gol la meciurile FCSB: "Să nu se mai joace aşa târziu"

VIDEO | "Un meci de şase puncte! E important că am câştigat". Bălgrădean nu vrea să mai vadă stadionul gol la meciurile FCSB: "Să nu se mai joace aşa târziu"

FCSB

Comentarii

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a făcut un meci solid în FCSB - Gaz Metan 2-0, în care a avut intervenţii salvatoare pentru vicecampioana României, iar "Pufi" s-a declarat bucuros pentru succes. Bălgrădean a subliniat importanţa victoriei contra Gazului şi a spus că stadionul a fost gol din cauza frigului de afară şi că nu ar trebui să se mai joace atât de tarziu pentru că acesta este un motiv pentru care lumea nu vine la meci.

"Portarul trebuie mereu să fie providenţial, pentru că e cel mai responsabil post din echipă şi la orice greşeală la un portar se vede. Mă bucur că am reuşit să fac un joc bun. Toţi băieţii, per total, cred că au făcut un joc bun şi cel mai important e că am reuşit să câştigăm toate cele trei puncte, pentru că era un meci cheie pentru noi, un meci de şase puncte, să zic aşa. Ne-am distanţat la trei puncte momentan de Gaz Metan", a spus Cristi Bălgrădean, la Telekom Sport, după meci.

Bălgrădean l-a felicitat pe Man pentru reuşita sa şi i-a luat apărarea acestuia pentru ratarea din prima repriză. "Perla" lui Gigi Becali trece printr-o periodă grea, dar se zbate să treacă peste. "Dennis Man a trecut printr-o perioadă grea şi cu acea accidentare şi mă bucur că şi-a revenit şi a reuşit să înscrie în două jocuri consecutive. A adus şi victoria la Iaşi şi acum a contribuit la această victorie. E important pentru el", a mai spus portarul FCSB.

În ceea ce priveşte stadionul gol, Bălgrădean a dat vina pe frig: "Foarte frig, vă daţi seama că şi noi în teren ne-a u îngheţat degetele de la picioare, de la mâini, dar oamenii, săracii, care...Într-un fel îi înţeleg şi pe aceşti suporteri, pentru că e foarte frig. Nu ştiu să vă zic care ar fi soluţia. Adică ştiu, dar nu cred că se poate (n.r. - Să încălzim stadioanele?) Nu să încălzim, să nu se mai joace aşa târziu", a mai spus "Pufi".

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul jucate pe Arena Naţională contra Gazului Metan, într-o partidă în care a început şters, în primele 45 de minute, dar s-a dezlănţuit după pauză. În clasament, FCSB a urcat pe locul patru, cu 33 de puncte, la cinci în spatele liderului CFR Cluj, şi i-a predat poziţia a şasea, ultima de play-off, Gazului Metan. Echipa lui Edi Iordănescu a rămas cu 30 de puncte după etapa a 20-a. FCSB are un meci mai puţin disputat, restanţa cu FC Voluntari, a cărei dată de disputare nu a fost încă stabilită oficial.

Afla mai multe despre: cristi balgradeanfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare