Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un meci de uitat! Portarul lui FC Voluntari s-a întrecut în greşeli copilăreşti. Cum a putut gafa Octavian Vâlceanu în partida cu Poli Iaşi

VIDEO | Un meci de uitat! Portarul lui FC Voluntari s-a întrecut în greşeli copilăreşti. Cum a putut gafa Octavian Vâlceanu în partida cu Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a luat o gură uriaşă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării şi a obţinut primul succes din play-out, 3-1 cu FC Voluntari.

În Copou, Poli a deschis repede scorul repede prin Sergiu Buş, care a reuşit să spargă gheaţa după aproape jumătate de an fără gol înscris. La pauză s-a intrat cu 1-0 pentru gazde, iar ilfovenii au intrat mult mai montaţi de la cabine.

Adam Nemec a restabilit egalitatea în minutul 50, iar trupa lui Florin Pîrvu părea că va forţa pentru a obţine cele trei puncte. Cu toate acestea, planurile oaspeţilor au fost date peste cap de portarul Octavian Vâlceanu.

Fostul goalkeeper al Petrolului a comis-o prima dată în mintuul 65, când a scăpat nepermis printre mâini o minge centrată de pe flancul stâng, balonul trimis ulterior în plasă din faţa porţii goale de către Stefanovici.

Cu şapte minute înainte de final, Vâlceanu a greşit din nou. Acesta a încercat să degajeze un balon din şase metri, însă mingea l-a lovit pe Shayon Harrison, care a majorat diferenţa la 3-1.

În urma rezultatului de la Iaşi, Poli a egalat-o pe FC Voluntari, cu 21 de puncte.

”Aşa ceva nu am mai văzut de mult”, a afirmat Cosmin Băleanu, comentatorul partidei, după golul marcat de Harrison.

Octavial Vâlceanu (27 de ani) este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro. În acest sezon a bifat 15 meciuri în toate competiţiile şi a încasat 29 de goluri.

  • VIDEO cu gafele comise de Vâlceanu în Poli Iaşi - Voluntari

 

Afla mai multe despre: poli iaşifc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare