Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un meci salvat de un final incendiar! Inter câştigă dramatic cu Napoli. Două cartonaşe roşii şi unicul gol marcat în prelungiri

VIDEO | Un meci salvat de un final incendiar! Inter câştigă dramatic cu Napoli. Două cartonaşe roşii şi unicul gol marcat în prelungiri

Serie A

Comentarii

Inter a reuşit să câştige derby-ul cu Napoli graţie unui gol marcat în minutul 90+1 de Lautaro Martinez. Cu câteva secunde înainte, Napoli rata o dublă ocazie imensă, iar Asamoah reuşea să scoată incredibil de pe linia porţii.

Partida dintre Inter şi Napoli, confruntare care închidea ziua de Boxing Day din Serie A, a început fantastic. În secunda patru, Icardi a nimerit bara transversală, şutând direct de la mijlocul terenului.

Numai că meciul n-a mai adus nimic interesant până în finalul primei părţi, atunci când Inter a trecut, în două rânduri, pe lângă deschiderea scorului. Mai întâi Joao Mario a ratat o bună ocazie, din interiorul careului, cu capul, pentru ca Icardi, în minutul 43, să irosească o altă şansă bună.

Cele două formaţii au salvat impresia artistică abia pe final. Mai întâi Koulibaly a fost trimis la cabine mai devreme, după două galbene rapide, dar Napoli nu a cedat. Oaspeţii puteau marca în minutul 89, dar Insigne a fost blocat de Handanovic, în timp ce Zielinski a fost oprit din drumul spre gol de Asamoah, la aceeaşi fază, care a salvat de pe linia porţii.

Câteva secunde mai târziu, Lautaro Martinez pedepsea o defensivă adormită a lui Napoli şi îl învingea pe Meret cu un şut plasat. Înainte de ultimul fluier, Insigne a văzut şi el roşu, după un conflict cu Keita Balde.

AICI AI TOATE DETALIILE MECIURILOR DE MIERCURI DIN SERIE A

VIDEO | INTER - NAPOLI 1-0 (Lautaro 90+1)

ECHIPELE DE START:

INTER: Handanovic - D`Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah - Mario, Brozovic, Valero - Perisic, Icardi, Politano

NAPOLI: Meret - Callejon, Albiol, Koulibaly, Rui - Zielinski, Allan, Hamsik, Ruiz - Milik, Insigne

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 90+5: ROŞU NAPOLI! Insigne vede roşu direct pentru un conflict cu Keita Balde.

Min. 90+1: GOOOL INTER! Lautaro Martinez dă lovitura pentru Inter şi înscrie în prelungiri.

Min. 89: OCAZIA MECIULUI! Napoli ratează o dublă ocazie uriaşă. Insigne şi Zielinski n-au putut să marcheze. Asamoah scoate de pe linie.

Min. 84: OCAZIE INTER! Meret reuşeşte să intervină salvator la lovitura de cap a lui Icardi.

Min. 81: ROŞU PENTRU NAPOLI! Koulibaly primeşte al doilea galben şi este eliminat.

Min. 67: ŞANSĂ PENTRU NAPOLI! Şutul lui Callejon este respins de Handanovic.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Milano.

Min. 43: OCAZIE MARE PENTRU INTER! Icardi este la un pas să marcheze, dar defensiva lui Napoli rezolvă în ultima clipă.

Min. 39: OCAZIE PENTRU INTER! Joao Mario este găsit excelent în interiorul careului, dar lovitura sa de cap se duce direct pe direcţia lui Meret.

Min. 8: Şutul lui Politano, din întoarcere, trece puţin pe lângă poarta lui Meret.

Min. 1: BARĂ PENTRU INTER! După doar patru secunde, gazdele puteau deschide scorul. Şutul lui Icardi, de la mijlocul terenului, se loveşte de transversală.

Min. 1: A început meciul.

Afla mai multe despre: internapoliserie a 

viewscnt
Articole similare