Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou meci nebun pentru Şumudică! Goluri pentru De Amorim şi Boldrin, penalty provocat de Silviu Lung. Final cu emoţii pentru Kayseri

VIDEO | Un nou meci nebun pentru Şumudică! Goluri pentru De Amorim şi Boldrin, penalty provocat de Silviu Lung. Final cu emoţii pentru Kayseri

Stranieri

Comentarii

Formaţia Kayserispor, antrenată de Marius Şumudică, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), echipa Genclerbirligi, în etapa a XXIX-a a primei ligi din Turcia.

Foştii stelişti Fernando Boldrin şi William De Amorim au stabilit scorul pauzei, prin golurile marcate în minutele 28, respectiv 44.

Oaspeţii au redus din diferenţă, în repriza a doua, prin penalty-ul transformat de Sessegnon, în minutul 56, înainte ca Turuc să majoreze iar diferenţa la două goluri, în minutul 77. Skuletici (Genclerbirligi) a stabilit scorul final, în minutul 87.

La echipa lui Şumudică au evoluat tot meciul portarul Silviu Lung, care a şi provocat un penalty, şi fundaşul Cristian Săpunaru. Acesta din urmă a primit un cartonaş galben, în minutul 54. Şi Boldrin a jucat pe toată durata partidiei, în timp ce De Amorim a fost schimbat în minutul 80.

În urma acestui rezultat, prima victorie după trei înfrângeri consecutive, Kayserispor se menţine pe locul 6, cu 44 de puncte, la un punct de Trabzonspor, de pe locul 5, care are un meci disputat mai puţin.

Genclerbirligi este pe locul 15, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporsilviu lungsapunaruboldrinamorim 

viewscnt
Articole similare