Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou moment de magie marca Leo Messi: şi-a ridiculizat un adversar şi a restabilit egalitatea contra Valenciei

VIDEO | Un nou moment de magie marca Leo Messi: şi-a ridiculizat un adversar şi a restabilit egalitatea contra Valenciei
Comentarii

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a înscris un nou gol în stilul caracteristic, duminică seară, în meciul încheiat la egalitate contra Valenciei, scor 1-1, în deplasare, în etapa a opta din La Liga, în direct la Telekom Sport 2.

În minutul 23, Messi a trimis mingea printre picioarele lui Kondogbia, pentru Luis Suarez, care i-a întors la un-doi, iar starul argentinian l-a învins pe Neto cu un şut la firul ierbii din marginea careului de 16 metri. Scorul a fost deschis în minutul 2 de fundaşul Valenciei, Ezequiel Garay, din apropiere, după o gafă a lui Gerard Pique.

S-a terminat 1-1, iar FC Barcelona rămâne pe locul al doilea, cu 15 puncte, la egalitate cu Atletico, a treia clasată, şi la un punct în spatele noului lider, FC Sevilla. Real Madrid e a patra, cu 14 puncte. Valencia ocupă locul 13, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: messigolbarcelona 

viewscnt
Articole similare