Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou moment incredibil pe banca FCSB. "Mache" a comis-o din nou şi l-a pus pe Vintilă într-o situaţie penibilă

VIDEO | Un nou moment incredibil pe banca FCSB. "Mache" a comis-o din nou şi l-a pus pe Vintilă într-o situaţie penibilă

FCSB

Comentarii

Minutul 61 al partidei dintre FCSB şi Sepsi a adus un nou moment incredibil pe banca vicecampioanei Ligii 1, care demonstrează, încă o dată, cum funcţionează lucrurile la echipa condusă de Gigi Becali.

Imediat după golul de 2-1 al "roş-albaştrilor", team manager-ul Marius Ianuli este surprins în timp ce îi transmite lui Bogdan Vintilă ce să facă, după ce citeşte cel mai probabil un SMS venit de sus. În imagini se poate observa cum "Mache" ascunde telefonul în suportul pentru pahar, de pe banca de rezerve, încercând să lase impresia că îşi citeşte notiţele de pe o foaie, al cărei rol este însă doar de paravan pentru telefon.

Zece minute mai târziu, Bogdan Vintilă l-a schimbat pe Florin Tănase cu Olimpiu Moruţan, unul dintre jucătorii în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe.

VIDEO | Un nou moment incredibil pe banca FCSB

FCSB a învins Sepsi cu scorul de 2-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Au marcat Gnohere ’56 (penalti) şi Tănase ’60 pentru FCSB, respectiv Karanovic ’27 pentru Sepsi.

0-1: Karanovic a deschis scorul cu un lob din colţul careului mic.

1-1: Gnohere a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Velev la Tănase

2-1: Tănase a stabilit scorul final după o pasă de la Coman.

În minutul 90+2, Coman a avut un gol anulat pentur ofsaid.

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, Panţîru - O. Popescu, Oaidă - A. Popa (Man ’46), F. Tănase (Moruţan ’71), F. Coman – Gnohere (Hora ’83).

Sepsi: Niczuly - Kylien, Barisic, Bouhenna, Konongo - Gal-Andrezly (Salli ’65), Velev (Deaconu ’81), Vaşvari, Ştefănescu (Safranko ’71) - Fulop - Karanovic

Cartonaşe galbene: Popescu ’73, Coman ‘90+2 / Vaşvari ’43, Fulop ’55, Konongo ‘83

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Valentin Avram - Cătălin Popa

Observatori: Nicolae Marodin, Constantin Stătescu

La meci au asistat aproximativ 3.200 de spectatori.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare