Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou recital dat de Messi. FC Barcelona - Leganes 3-1. Argentinianul a reuşit un hat-trick spectaculos

VIDEO | Un nou recital dat de Messi. FC Barcelona - Leganes 3-1. Argentinianul a reuşit un hat-trick spectaculos

La Liga

Comentarii

FC Barcelona s-a impus cu Leganes mult mai uşor decât o arată scorul, 2-1. Catalanii au controlat în totalitate jocul, dar adversarii le-au taxat relaxarea printr-un gol marcat în minutul 68.

Înainte de meciul cu Leganes, într-un discurs fair-play, Valverde a declarat că abia aştepta meciul cu Leganes, o echipă despre care a spus că este periculoasă şi joacă un fotbal frumos. În realitate, Barcelona n-a avut foarte multe probleme, aşa cum se întâmplase şi celelalte trei întâlniri directe pe care le-au mai avut.

Valverde a făcut unele schimbări faţă de meciul cu AS Roma, dar Messi a început încă din primul minut. O lovitură liberă marcă înregistrată a argentinianului (27) şi o pătrundere prin centrul apărării (38) au stabilit scorul la pauză, 2-0. Barcelona putea să mai înscrie de câteva ori, dar Suarez n-a fost în cea mai bună zi a sa.

Catalanii s-au relaxat în partea a doua şi au tratat cu lejeritate câteva ocazii importante. Leganes a profitat însă de această stare în echipa Barcelonei şi a redus din diferenţă prin El Zhar (68), care a tras din afara careului. Leganes a sperat într-o nouă lovitură, dar tot Barcelona a marcat şi tot prin Messi (87), care a preluat elegant dintre doi adversari şi a rămas singur cu portarul. Barcelona - Leganes 3-1 şi catalanii fac încă un pas spre titlu.


Min. 90+3 Fluier final!


Min. 87 GOL BARCELONA! Messi reuşeşte hat-trick-ul.


Min. 68 GOL LEGANES! El Zhar profită de relaxarea din apărarea FC Barcelonei şi reduce din diferenţă.


Min. 59 O nouă ocazie uriaşă ratată de FC Barcelona. Nici Suarez, nici Pique n-au reuşit să trimită în poartă o mingea centrată în 6 metri.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 PAUZĂ.


Min. 32 GOL BARCELONA! Messi intră în careu printre doi adversari, trage şi înscrie din nou.


Min. 27 GOL BARCELONA! Messi execută din nou impecabil o lovitură liberă.


Min. 19 Una dintre cele mai mari ocazii ratate vreodată de Suarez. Rămas singur la 6 metri, atacantul Barcelonei a tras în portar.


Min. 16 Primul şut pe poartă expediat de Barcelona. Coutinho trage la colţul scurt, mingea este respinsă în corner.


Min. 1 Fluier de start.


Echipele de start:

  • FC BARCELONA: Ter Stegen - Roberto, Pique, Vermaelen, Semedo - Gomes, Rakitic, Coutinho - Dembele, Suarez, Messi
  • LEGANES: Cuellar - Zaldua, Bustinza, Siovas, Garcia - Perez, Gabriel - Ramos, Eraso, El Zhar - Ambrabat

FC Barcelona vine după un 4-1 cu AS Roma, în sferturile Ligii Campionilor, într-un meci jucat la mijlocul săptămânii. Teoretic, meciul cu Leganes ar trebui să fie unul de ”recuperare”. Cele două echipa s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar Barcelona a câştigat de fiecare dată. În tur, s-a impus cu 3-0. Cel mai strâns scor a fost în returul sezonului trecut, când catalanii au câştigat doar cu 2-1.

Cu toate acestea, Valverde a avut un discurs civilizat la conferinţa de presă şi le-a transmis jucătorilor că îi aşteaptă un meci greu: ”Am aşteptat tot sezonul meciul cu Leganes. Este o echipă cu entuziasm, care joacă foarte bine. Va fi un meci greu. Trebuie să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de 15 puncte pentru a ieşi campioni”.

  • LIVE VIDEO | FC Barcelona - Leganes

Statistica îl contrazice pe Valverde. Leganes a marcat doar 10 goluri în 15 deplasări, în timp ce FC Barcelona a primit doar 6 goluri pe teren propriu, în meciurile din acest sezon. În plus, Alexander Szymanowski - golgheterul lui Leganes - este accidentat şi va rata tot sezonul

Antrenorul lui FC Barcelona nu are probleme importante de lot, dar este de aşteptat să facă unele schimbări faţă de meciul cu AS Roma. Având în vedere valoarea adversarului, ar putea apărea jucători care au evoluat mai puţin.

FC Barcelona este pe primul loc în Spania, cu 76 de puncte, cu 9 mai multe decât Atletico Madrid. Leganes este pe 14, cu 36 de puncte şi este scăpată de grijile retrogradării.

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Leganes, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 2. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc barcelonaleganesprimera 

viewscnt
Articole similare