Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou succes pentru bănăţeni. Timişoara Saracens a câştigat Superliga naţională de rugby! Steaua s-a impus in finala mică

VIDEO | Un nou succes pentru bănăţeni. Timişoara Saracens a câştigat Superliga naţională de rugby! Steaua s-a impus in finala mică

Rugby

Comentarii

Timişoara Saracens a câştigat finala cu Baia Mare şi s-a impus în finala mare din Superliga naţională de rugby. Cu câteva ore înainte, Steaua reuşise să se impună în finala mică, în faţa celor de la CSM Bucureşti.

UPDATE | Timişoara Saracens a câştigat meciul cu Ştiinţa Baia Mare, scor 21-15, şi şi-a păstrat titlul de campioană în Superliga naţională de rugby. Este al doilea trofeu consecutiv pentru bănăţeni, care au învins-o din nou pe Baia Mare în ultimul act, fix ca în sezonul trecut.

UPDATE | Steaua a câştigat la ultima fază meciul cu CSM Bucureşti, scor 23-22, şi s-a impus în finala mică a Superligii de Rugby.

Stadionul Arcul de Triumf va găzdui sâmbătă cele două finale ale sezonului din Superliga de Rugby. Marele trofeu va fi decis de o finală devenită deja clasică în sportul cu balonul oval. Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare îşi vor disputa a cincea finală de Superligă, de la 18:00, în direct la Telekom Sport 2.

Timişoara Saracens încearcă să obţină sâmbătă al doilea titlu consecutiv. Adversară îi va fi Ştiinţa Baia Mare, în reeditarea finalei de anul trecut. Pentru băimăreni, este a noua finală consecutivă, iar până acum au câştigat patru. Cu o victorie, sâmbătă, Timişoara îşi poate salva sezonul.

"Se anunţă o finală care va fi foarte disputată, însă noi mergem să câştigăm şi sper să păstrăm trofeul la Timişoara şi în acest sezon" , a declarat Vasile Rus.

Două ore mai devreme, de la 16:00, tot pe Telekom Sport 2, Steaua şi CSM Bucureşti vor lupta pentru medaliile de bronz pentru a treia oară la rând."Tigrii" au câştigat precedentele două dispute. 

"E un meci de totul sau nimic. Şi pentru noi, şi pentru ei. Eu zic că va fi un meci deschis care se poate termina cu orice rezultat. Din punctul meu de vedere, eu cred că plecăm cu şanse egale în această finală mică" , a spus managerul Timişoarei Saracens, Lucian Lorin.

Afla mai multe despre: superligarugbysteauacsm bucurestitimisoarabaia mare 

viewscnt
Articole similare