Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou transfer pentru Farul. "Micul Tătăruşanu" a semnat cu echipa din Constanţa: "Poate câştigăm chiar titlul"

VIDEO | Un nou transfer pentru Farul. "Micul Tătăruşanu" a semnat cu echipa din Constanţa: "Poate câştigăm chiar titlul"

Farul

Comentarii

Mihai Aioani este noul jucător al echipei Farul Constanţa. În vârstă de 21 de ani, portarul a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani.

Fost jucător la Chindia Târgovişte până în vara acestui an, Aioani este internaţional U21. Mihai Aioani s-a alăturat deja stagiului de pregătire din Poiana Braşov.

"Ţinând cont de tradiţie, de conceptul de joc şi de faptul că domnul Hagi poate veni pe banca tehnică, toate lucrurile astea m-au convins că pot să vin aici şi că pot să fac performanţă. Îi aşteptăm la stadion pe suporteri, să ne susţină, să cânte pentru noi şi vom da tot ce avem mai bun pentru a-i face fericiţi.

Cred că cel mai mult a contat pentru mine domnul Hagi, deoarece este un antrenor foarte bun. Impune un anumit stil de joc şi, din câte am înţeles, este un tip foarte strict. În primul rând, sper să intrăm în play-off, pentru că ăsta este gândul tuturor şi de acolo să avem o clasare cât mai bună. De ce nu, poate chiar să câştigăm titlul. În copilărie, îmi plăcea foarte mult de Tătăruşanu şi chiar familia şi mulţi prieteni îmi spuenau <<Micul Tătăruşanu>>" ,  a declarat Mihai Aioani.

 

Afla mai multe despre: farul constantaaioanihagi 

viewscnt
Articole similare