Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou transfer reuşit astăzi de CSM Bucureşti! Una din cele mai bune jucătoare din campionatul intern, înlocuitoarea Cristinei Neagu

VIDEO | Un nou transfer reuşit astăzi de CSM Bucureşti! Una din cele mai bune jucătoare din campionatul intern, înlocuitoarea Cristinei Neagu

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a realizat astăzi transferul Claudiei Constantinescu, de la HC Zalau, grupare pe care campioana României a întâlnit-o chiar astăzi.

UPDATE | Claudia a fost în tribună la meciul dintre CSM Bucureşti şi HC Zalău, desfăşurat în sala Rapid. 


Constantinescu evoluează pe postul de inter stânga, iar transferul ei vine pe fondul accidentării de lungă durată a Cristinei Neagu.

Constantinescu a fost pe punctul de a pleca din România, fiind dorită de o formaţie din Ungaria, însă în cele din urmă a ales să joace la CSM.

Jucătoarea de 24 de ani e una din cele mai bune din campionatul intern, având în acest sezon o medie de 12 goluri înscrise pe meci. Accidentată în trecut, Claudia a suferit o operaţie la umărul braţului de aruncare, însă a revenit la cel mai înalt nivel.

CSM căuta o jucătoare care nu a mai evoluat în acest sezon al Ligii Campioniolor, astfel încât să poată fi înregistrată şi pentru competiţia europeană.

  • Sâmbătă, de la 20:30, CSM Bucureşti o întâlneşte pe Gyor, în direct pe Telekom Sport 1, într-o partidă din Liga Campionilor.
     

Afla mai multe despre: claudia constantinescuneagu 

viewscnt
Articole similare