Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nume greu din Generaţia de Aur trage concluzia după anul naţionalei: "Modest! Ai fost în grupă cu Serbia şi Muntenegru şi nu te-ai calificat"

VIDEO | Un nume greu din Generaţia de Aur trage concluzia după anul naţionalei: "Modest! Ai fost în grupă cu Serbia şi Muntenegru şi nu te-ai calificat"

Echipa națională

Comentarii

Dorinel Munteanu a tras concluzia după un an 2018 fără România la Mondialul din Rusia şi cu un loc doi ocupat în grupa de Liga Naţiunilor.

Anul 2018 se încheie pentru România duminică, o dată cu tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Suporterii au venit lângă echipă de când Contra e selecţioner, mai ales că au existat destule meciuri în care jocul tricolorilor a arătat bine şi a dat speranţe pentru ce urmează. Naţionala nu a pierdut, de altfel, nicio partidă. Au fost şapte victorii şi trei remize. Dacă ne gândim însă că la Mondialul din Rusia la televizor şi că în grupa de Liga Naţiunilor am terminat pe locul doi şi am rămas în urna a patra la tragerea pentru Euro 2020, lucrurile nu mai stau chiar atât de bine, 

 "Ţinând cont că am ratat şi calificarea, un an modest. Sper ca la anul atât investiţiile cât şi noua campanie pentru Euro 2020 să fie mai bune. Am avut Muntenegru şi Serbia şi nu ne-am calificat", a declarat Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe selecţii în istoria naţionalei. 

Nici dacă se uită spre echipa lui, Dorinel Munteanu nu poate fi prea încântat. Chiajna nu a câştigat niciun meci dintre ultimele cinci. Sâmbătă Chiajna joacă împotriva celor de la Hermannstadt, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 14:00. Chiajna are două victorii în nouă meciuri cu Dorinel Munteanu pe bancă. 

"Frigul nu cred că este un impediment sau o problemă. Terenul cred că va fi problema cea mai mare. Cu siguranţă va fi îngheţat, fiindcă nu cred că la Târgu Mureş stadionul are încălzire, cum ar trebui să aibă toate stadioanele din România.  Avem nevoie de o victorie ca să ne gândim sau să discut despre play off. Orice punct e un punct câştigat. Mai ales în deplasare. Problema este să câştigăm. Noi mergem să câştigăm acest joc dar nu va fi uşor", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Afla mai multe despre: liga iromâniadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare