Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un punct ne califică la Euro, dar Rădoi vrea ca "tricolorii" mici să joace la victorie: "Nu ştim să jucăm la egal"

VIDEO | Un punct ne califică la Euro, dar Rădoi vrea ca "tricolorii" mici să joace la victorie: "Nu ştim să jucăm la egal"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul reprezentativei sub 21 de ani, Mirel Rădoi, a vorbit la conferinţa de presă de luni despre ultimul duel din grupa de calificare, împotriva reprezentativei similare din Liechtenstein. Rădoi a punctat faptul că elevii săi trebuie să intre concentranţi, să nu joace la egal şi să rupă blestemul stadionului de la Ploieşti.

"Trebuie să jucăm ceea ce ştim, să jucăm la victorie, noi nu ştim să jucăm la egal. Va trebui să fim concentraţi, întâlnim ultima clasată, credem că e un adversar destul de uşor şi atunci s-ar putea să avem probleme de concentrare. Să intrăm ca şi cum am juca cu prima echipă din grupă, dar să nu tratăm meciul ca unul uşor" , a declarat Rădoi la conferinţa de presă. 

Cu aceaastă ocazie, fostul fundaş al echipei naţionalei vrea să rupă blestemul stadionului "Ilie Oană", acolo unde selecţionata under 19 a pierdut calificarea în urma unui meci dramatic cu Ucraina. Totodată, Rădoi speră ca suportul fanilor să fie cel puţin la fel ca cel de la meciul cu Ţara Galilor. "Sper că va fi o atmosferă bună, ca la Cluj. În prima repriză am întâmpinat multe greutăţi şi ne bucură că publicul a fost alături de noi"

Rădoi a subliniat încă o dată că jucătorii vor trebui să fie concentranţi şi să nu se concentreze la amănunte irelevante, din punctul lui de vedere, cum ar fi cine iese golgheterul grupei. "Cred că şi o parte mare din elevii mei se gândesc la asta (n.r. o victorie la scor), îşi fac calcule cine marchează mai multe goluri şi nu e cazul. Important e ca la sfârşit să fim calificaţi". 

Afla mai multe despre: mirel radoinationalaechipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare