Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un secund de la Poli Iaşi a izbucnit în plâns când a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican: ”Eu sunt un tip mai sentimental”

VIDEO | Un secund de la Poli Iaşi a izbucnit în plâns când a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican: ”Eu sunt un tip mai sentimental”

Superliga

Comentarii

Adrian Kerezsy, antrenor secund la Poli Iaşi şi cel care va asigura interimatul după plecarea lui Flavius Stoican, a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre plecarea antrenorului principal.

Flavius Stoican a anunţat că pleacă de la Poli Iaşi, echipă la care a antrenat în ultimii doi ani şi pe care în sezonul trecut a reuşit să o califice în premieră în play-off-ul Ligii 1. Vestea i-a întristat pe colaboratorii săi. Adrian Kerezsy, cel care va asigura interimatul, a vorbit cu lacrimi în ochi despre plecarea lui Flavius Stoican:

”A fost o onoare pentru mine să lucrez cu el. Este un om deosebit, un om cum nu prea găseşti în ziua de azi. Un antrenor foarte bun, un antrenor care a demonstrat ce era de demonstrat la Iaşi, în condiţii nu tocmai propice performanţei. Cel puţin în ultimul an, când s-au petrecut foarte multe lucruri nu tocmai cum ar trebui la o echipă de fotbal de primă ligă.

Din punctul meu de vedere, este o performanţă că am reuşit să rămânem în Liga 1. Asta e adevărata performanţă în cel de-al doilea an de când a venit Flavius, pentru că ştiţi foarte bine ce s-a întâmplat anul acesta. Una peste alta, sunt trist şi sper ca drumurile noastre se vor mai întâlni. Vom mai lucra împreună, Flavius, pentru că eu sunt un tip mai sentimental, m-am ataşat foarte mult de tine. Îţi doresc mult succes în carieră şi să încheiem cu dreptul ultimul joc din acest campionat”,
a declarat în lacrimi Adrian Kerezsy.

Afla mai multe despre: adrian kerezsyflavius stoican 

viewscnt
Articole similare