Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un stadion din Liga 1 a intrat în renovare. Când vor fi gata lucrările

VIDEO | Un stadion din Liga 1 a intrat în renovare. Când vor fi gata lucrările

Fotbal

Comentarii

În aceste zile, stadionul "Emil Alexandrescu", din Iaşim s-a transformat în şantier în lucru. Muncitorii lucrează de zor să înlocuiască gazonul şi să monteze o instalaţie de încălzire, care să facă faţă gerurilor din Moldova.

Până atunci, Poli Iaşi îşi va desfăşura următoarele trei runde considerate pe teren propriu, pe stadionul din Botoşani. Este vorba de partidele din etapa 11-a, cu Sepsi OSK, a 13-a, cu FC Botoşani şi a 14-a, cu CFR Cluj. Un prim meci a fost disputat pe terenul rivalei din Moldova, remiza cu FC Hermannstadt, scor 0-0, din etapa recent încheiată. Oficialii celor de la Poli Iaşi au declarat că această acţiuni era una necesară, într-un fotbal care se doreşte atractiv, spectaculos, care să aducă suporterii la stadion. De asemenea, aceştia au ţinut să demonteze zvonurile care considerau vechiul gazon din "Copou" ca fiind cel mai rău din ţară.

"Ne bucurăm pentru că se fac eforturi mari pentru a avea un gazon la nivelul normalului anului 2019. Din ceea ce am discutat, din ce se vede, s-a intrat în forţă  ca să se încadreze în termenul stabilit. Din ceea ce ştiu până la meciul cu Voluntari, care va fi pe 23 noiembrie, ar trebui să intrăm pe gazonul nou. Să avem primul joc acasă. Am avut o discuţie telefonică cu domnul primar şi chiar am primit asigurări că se fac mari eforturi pentru a se rămâne în termeni şi, în acelaşi timp, se fac asigurări că vom avea un stadion nou în perioada următoare. Am văzut pe Arena Naţională cât de repede s-a schimbat gazonul. Din punctul ăsta de vedere vom avea un gazon modern. De asemenea, văzând meciul de la Craiova cu FCSB, pe ce teren s-a putut juca, eu cred aceasta este normalitatea. Adică fiecare echipă din Liga 1 să aibă un teren bun să practice un fotbal spectaculos. Până la urmă, asta aduce în tribună suporterii. Noi am avut şi în trecut instalaţie de încălzire a gazonului, doar că nu făcea faţă la gerurile pe care le-am avut. Eu cred că, cu această lucrare, vom avea tot ceea ce trebuie pentru a avea un gazon perfect. După ce am văzut meciul Craiova cu FCSB, nu cred că noi aveam cel mai prost gazon din ţară", a declarat preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare