Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un suporter a intrat pe teren în partida lui PSG cu Marseille şi a oprit atacul lui Lionel Messi! Reacţia starului de la Paris

VIDEO | Un suporter a intrat pe teren în partida lui PSG cu Marseille şi a oprit atacul lui Lionel Messi! Reacţia starului de la Paris

Lionel Messi

Comentarii

Olympique Marseille şi PSG au remizat, duminică, scor 0-0, în derby-ul campionatului Franţei, disputat în etapa a XI-a, iar Lionel Messi a fost titular.

În minutul 72, a avut loc un moment incredibil care l-a avut în prim-plan pe Lionel Messi. Argentinianul se afla în posesia mingii şi se îndrepta către poarta adversarilor, dar un fan a invadat terenul şi a oprit faza de atac. Suporterul a putut să ajungă neobservat pe teren şi a avut timp să atingă mingea, înainte ca forţele de ordine să intervină.

După ce l-au observat, 11 oameni de la forţele de ordine au intrat pe gazon pentru a-l da pe fan afară. Messi a rămas calm, iar după ce fanul a fost scos din suprafaţa de joc, a zâmbit. 

Olympique Marseille - PSG, scor 0-0

Hakimi (PSG) a fost eliminat, în minutul 57, după un fault comis în poziţie de ultim apărător. Ambele echipe au avut câte un gol marcat şi, ulterior, anulat cu sistemul VAR pentru ofsaid. 

PSG este lider detaşat în clasament, cu 28 de puncte. Lens este pe locul 2, cu 21 de puncte. Urmează Nice, 19 puncte şi un meci mai puţin, Marseille şi Rennes, cu câte 18 puncte fiecare. Şi echipa din Marsilia are o restanţă.

Afla mai multe despre: messi-paris-franţa 

viewscnt
Articole similare